Bilal Wahib toch niet naar Beau, Instagram-account verwijderd

Bilal Wahib Oussama Ahammoud

Het zou voor de familie van het slachtoffer te pijnlijk zijn als de acteur zijn verhaal zou komen doen

Gisteren was er al veel ophef over het feit dat acteur Bilal Wahib aan zou schuiven bij talkshow Beau. Uiteindelijk besloot het management van de acteur dat het inderdaad beter was om ervan af te zien. Ook op Instagram en Facebook zijn Wahib en zijn collega Ahammoud niet meer welkom.

In opspraak

De twee acteurs kwamen in opspraak nadat zij in een livestream een minderjarige jongen geld boden om zijn geslachtsdeel te laten zien. Wahib werd daarna opgepakt door de zedenpolitie. Ondanks alle commotie mocht Wahib wel aanschuiven in de talkshow van Beau van Erven Dorens, wat nog meer kritiek opleverde.

Talkshow afgezegd

Het management van de acteur besloot daarom op het laatste moment dat het beter was dat Wahib toch niet zijn verhaal zou komen doen op televisie. Een eindredacteur van Beau liet ook weten dat het management in contact zou staan met de familie van het slachtoffer. De familie vond dat het optreden van Wahib in de talkshow te pijnlijk zou zijn.

Verwijderd van Instagram

Bilal Wahib en Oussama Ahammoud zijn ook door Instagram en Facebook permanent geblokkeerd. Eerder deze week lieten Wahibs platenlabel Top Notch en zender NPO Zapp weten alle activiteiten van de acteur en rapper stil te leggen. Via zijn advocaat heeft Wahib laten weten dat hij veel spijt heeft van zijn actie op Instagram.

Lees ook: Psychologen stellen dat we geen herinneringen meer maken door lockdown

Bron: RTL Boulevard, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress