Boodschappen doen? Dat zat er voor Frank Lammers 7 jaar lang niet in

Dat had inderdaad te maken met zijn strikte Jumbocontract

De carrière van Frank Lammers gaat behoorlijk voor de wind. Hij speelde met verve de rol van Ferry Bouman in de succesvolle Netflixserie Undercover en is binnenkort te zien in de spin-off film Ferry. Ook zien we de acteur regelmatig voorbijkomen in de reclames van de Jumbo en juist vanwege deze samenwerking deed Frank lange tijd geen boodschappen.

Reclames van de Jumbo

Al jaren zien we het gezicht van Frank Lammers voorbijkomen in de reclames van supermarktketen Jumbo. De acteur zal er wel een leuk zakcentje aan overhouden, want deze samenwerking ging gepaard met een belangrijke doch dringende voorwaarde: dat hij echt alleen maar boodschappen bij de Jumbo mocht doen. “En het mooie was dat er in onze buurt zeven jaar lang geen Jumbo zat”, vertelt de acteur in een interview aan Linda.

Smoesje

Een ander zou denken: wat onhandig dat ik dan geen boodschappen kan doen. Frank daarentegen gaf het een positieve draai. Zo betekende het voor hem dat hij “altijd een goede smoes had om geen boodschappen te hoeven doen.”

Afspraak

Of hij dan niet stiekem tóch even de Albert Heijn, Aldi of Lidl insloop voor een boodschap? “Nee. Afspraak is afspraak, makkelijk zat.”, luidde het antwoord van Frank. Al gaat zijn eerder gebruikte smoes nu niet meer op. “Inmiddels is er nu wél een Jumbo vlakbij gekomen. Dus nu moet ik weer. Al was het misschien ook wel een beetje wereldvreemd om zeven jaar geen supermarkt vanbinnen te zien, behalve dan voor het opnemen van commercials.”

Lees ook: Zien: zo ziet de dochter van Frank Lammers eruit

Bron: Linda, RTL Boulevard | Beeld: Jumbo