Bureau Rotterdam was bezig met opnames tijdens schietpartij

Ewout Genemans

Spannende momenten voor Ewout en de tv-ploeg

Vorige week donderdag was de tv-ploeg van de nieuwe serie Bureau Rotterdam aanwezig tijdens de dodelijke schietpartij in Rotterdam. Dat laat een woordvoerder van het programma – na het gevraagd te hebben aan Ewout Genemans – aan het ANP weten.

Schietpartij

Spannende momenten voor Ewout Genemans en zijn tv-ploeg. Vorige week liepen ze namelijk mee met de politie van Rotterdam voor de vijfde serie van de Bureau-reeks. Ook ten tijde van de dodelijke schietpartij in de stad, vorige week donderdag, waren Ewout en alle mensen achter de tv-ploeg aanwezig voor opnames. Een 32-jarige student Geneeskunde wordt verdacht van de schietpartij, waarbij drie mensen om het leven kwamen.

Het is echter nog niet bekend of de beelden worden gebruikt in de nieuwe serie en op welke manier dat wordt gedaan. Volgens een woordvoerder moeten de beelden nog bekeken worden en worden afgestemd met de politie en het Openbaar Ministerie.

Bureau Rotterdam

In de populaire serie loopt Ewout mee met de politie in verschillende steden. Na Bureau 040 (Eindhoven), Bureau Burgwallen (Amsterdam), Bureau Hofstad (Den Haag) en Bureau Arnhem loopt de presentator dit keer mee met de politie-eenheid in Rotterdam. Het programma geeft een kijkje achter de schermen van de politie en is vaak erg spannend. Ewout maakt van alles mee, van een brute horlogeroof, achtervolgingen, het oppakken van dieven en kinderen die met wapens rondlopen tot een bloedstollend spannende undercoveractie. Met dit programma leert hij de mensen achter het uniform kennen en leeft hij mee met de agenten in deze heftige situaties.

Vanaf 10 oktober is de gloednieuwe serie Bureau Rotterdam wekelijks te zien bij RTL.

Lees ook: Jada Borsato vertelt openhartig over vervolging van haar vader

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld