BzV-boerin Annemiek komt met groot nieuws over liefdesleven

annemiek

Het lijkt erop dat Cupido eindelijk zijn pijlen op haar gericht heeft

Een aantal jaar geleden zagen we boerin Annemiek in het elfde seizoen van het succesprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze ging op zoek naar de liefde en kreeg behoorlijk wat brieven, maar een echte match zat er niet bij. Gisteren maakte ze bij Vandaag Inside echter bekend dat ze inmiddels aan het daten is!

Veel brieven, maar geen match

Tijdens haar deelname aan Boer zoekt Vrouw kreeg Annemiek maar liefst 633 brieven. Ondanks die grote hoeveelheid bleek daar geen geschikte partner voor haar tussen te zitten. We zijn inmiddels een aantal jaar verder en het lijkt er nu toch op dat Annemiek meer succes heeft in de liefde. Bij Vandaag Inside deed ze namelijk uit de doeken dat ze ‘aan het daten is’ en ‘het gezellig heeft’. Oeh la la!

Heel mysterieus

Een slecht bericht voor de nieuwsgierige aagjes: die onthulling is ook meteen het enige wat Annemiek erover kwijt wil. Verder heeft ze in het programma alleen verteld dat het om een man gaat. Ze kreeg de vraag of het een boer is, maar die liet ze onbeantwoord. Wij zijn heel benieuwd of we binnenkort een gezicht zullen zien bij deze mysterieuze persoon!

Lees ook: Goed nieuws: niet alles is duurder geworden door inflatie

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress