Jan Dulles’ vriendin Caroline Mol deelt vol trots groeiende babybuik

Jan Dulles

Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol verwachten in december hun derde kindje

Eind mei maakten Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol bekend dat ze een derde kindje verwachten. Inmiddels is Caroline al over de helft van haar zwangerschap en op Instagram deelt de Volendamse een prachtige foto van haar groeiende buik.

Babybuik

“24 weken”, schrijft Caroline bij de foto van haar groeiende buik, die niet meer te ontkennen is. “Ikgroeihard”, vult ze aan in de hashtags. Ook kan ze niet wachten om haar derde kindje, een meisje, vast te houden. “Kannietsnelgenoeggaan”, is een andere hashtag die ze gebruikt.

December

In december wordt het derde kindje van Caroline en Jan verwacht. “Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het einde van het haar”, vertelde de zanger destijds op Instagram. “Dat zal een emotionele decembermaand worden.” Hiermee doelde Jan op het feit dat ze in deze maand hun dochtertje Donna verloren aan complicaties na een scheurtje in haar middenrif.

Zwangerschap

Vooralsnog verloopt de zwangerschap van Caroline goed. “Het gaat goed, we zijn nu op de helft”, vertelde ze vorige maand aan Shownieuws. Wel deelde Jan in een eerder interview met De Telegraaf dat Caroline zich sneller zorgen maakt om haar zwangerschap dan bij de vorige zwangerschappen. Gelukkig hebben de twee een begripvolle dokter. “Als Caroline even een onzeker gevoel heeft, dan bellen we de dokter of we langs mogen komen, zodat we weten dat alles goed gaat.” De zanger geeft aan dat het stel wel met angsten zit. “Dat je wéér iets meemaakt waar je bang voor bent.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

Lees ook: Zo gaat het nu met de zwangere vriendin van Jan Dulles

Bron: Instagram Caroline Mol | Beeld: BrunoPress