Dat wordt lachen: op deze datum is Luizenmoeder – de film in de bioscoop

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!

De succesvolle serie De Luizenmoeder verbrak in 2018 en 2019 een record aantal kijkers. Vorig jaar werd bekend dat we de serie op het witte doek konden verwachten en bijna is het zover. De trailer is vandaag online gekomen en we zien een hoop bekende gezichten!

Zonder Anton

Luizenmoeder – de film gaat over basisschool De Klimop die het plotseling zonder directeur Anton moet redden. Juf Ank en haar collega’s nemen de rol van Anton over, maar moeten daarmee een hoop mensen blij zien te maken. Naast de kinderen, zijn er ook nog de ouders die alles in de gaten houden. Ook moet de school dealen met de huidige corona-crisis en onderbezetting van leraren. Als dan ook nog eens de kinderen in opstand komen, lijkt het erop alsof alle spanningen naar boven komen drijven. Als dat maar goed gaat!

Bekende gezichten

De cast bestaat uit een hoop bekende gezichten die we ook in de serie zagen. Zo zien we Ilse Warringa als juf Ank en Leny Breederveld als juf Helma. Ook de ouders staan weer paraat voor de film. In de trailer zien we Jennifer Hoffman, Rian Gerritsen, Maaike Martens, André Dongelmans, Rop Verheijen en Arnoud Boos. Acteur Dragan Baema maakt in de film zijn opwachting als nieuwe docent van de basisschool.

Trailer

De film zal, net als bij de serie, weer vol zitten met humoristische en herkenbare situaties op en rondom het schoolplein. Kortom, dat wordt smullen! Bekijk hieronder de trailer. Luizenmoeder – De Film is vanaf 28 juli te zien bij Pathé.

Lees ook: Martien Meiland maakt debuut op het witte doek: ‘Ik krijg een rol’

Bron: Pathé | Beeld: videostill – trailer