Debora Siepman, vriendin van Zanger Rinus, plots overleden

Ze stond ook wel bekend als ‘Romana’ van het nummer Met Romana op de scooter 

Afgelopen vrijdag is Debora Siepman overleden, vermoedelijk door de gevolgen van een hartstilstand. Debora stond ook wel bekend als Romana uit het lied Met Romana op de scooter van haar vriend Zanger Rinus. Ze werd slechts 51 jaar oud. 

Plotseling overlijden

Het overlijden van Debora kwam erg plotseling. Omrop Fryslân laat weten dat politie en ambulance snel ter plaatse waren, maar dat zij niets meer konden doen voor Debora.

‘Romana’

Debora had een relatie met Rinus Dijkstra, beter bekend als Zanger Rinus. Hoewel zij niet zong, werd zij ook bekend nadat ze figureerde in de hit Met Romana op de scooter van haar vriend. Daarnaast was ze ook te zien in andere videoclips van Rinus en ze vergezelde hem naar carnavalsfeestjes.

Trouwplannen

Voor Rinus kwam het overlijden van zijn vriendin als een enorme klap. Aan NU.nl laat hij weten dat ze mooie plannen hadden voor de toekomst. “We waren zelfs verloofd en hadden mooie plannen voor de toekomst. Dit plotselinge overlijden is een enorme shock en ik zal de komende periode nodig hebben om alles te verwerken. Ik hoop dat iedereen mij de rust gunt die ik daarbij hard nodig zal hebben.”

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Bron: Nu.nl | Beeld: Met Romana op de scooter