Grappige, nieuwe challenge luidt: deel de minst charmante foto van je hond

hondje

Snuffel maar meteen rond tussen je gekke hondenfoto’s!

Het kwam dan wel als een flinke domper dat de restaurants en cafés voorlopig hun deuren gesloten moeten houden, maar voor onze huisdieren is het des te leuk. We spenderen nu meer tijd met onze viervoeters en dat betekent ook dat we Max, Rex en Bella vaker op de kiek zetten.

Challenge

Momenteel wint de fotochallenge ‘The Unflattering Dog Photo Challenge’ aan populariteit. De naam verklapt het al: bij deze challenge delen hondenbaasjes de minst charmante foto’s van hun kwispelende vriend.

Minder charmant

Baasjes zullen het erover eens zijn dat hun hond altijd schattig is, maar op foto’s lijkt het tegenovergestelde soms het geval. Of ze nu hun ogen dicht hebben, hun tong gek uit hun bek steken of net gaan zitten om een grote boodschap te doen: ook honden hebben hun minder charmante momenten. En juist die foto’s deelt men nu massaal op social media.

Hashtag

Onder de foto-uitdaging zitten zeker een paar pareltjes. Hieronder vind je enkele. Ben je nu enthousiast en wil je ook de gekste foto van jouw hond op social media delen? Vergeet dan niet de hashtag #UnflatteringDogPhotoChallenge te gebruiken. Zo kunnen we allemaal meegenieten van de gekke gezichten van je hond. Of nog beter, laat een kiekje achter op onze Facebookpagina!

View this post on Instagram

#unflatteringdogphotochallenge My dog ….

A post shared by Karine (@_thisgirlcanfly_) on

 

Lees ook: Handig! Zo voelt je hond zich minder eenzaam als hij alleen thuis is

Bron: | Beeld: Roly Poly Pug Puppy door DaPuglet onder de licentie Roly Poly Pug Puppy