Ah oh: deze deelnemer verlaat Big Brother

Big Brother

Na een zenuwslopende liveshow is het voor deze deelnemer afgelopen

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een exit in het Big Brother-huis. Dit keer stonden Tyron, Doriana, Randy en Ariana in de gevarenzone tijdens de liveshow. Ook dit keer was het concept weer hetzelfde, en keerde er een iemand niet meer terug uit de draaideur. Enne, dit keer was het einde verhaal voor Ariana. 

Vertrek

In de liveshow werd het eerst duidelijk welke deelnemers sowieso niet naar huis werden gestuurd. Dit waren Randy en Tyron. Zij konden dus al snel opgelucht ademhalen. Het ging dus tussen Ariana en Doriana, die plaats moesten nemen in de draaideur. De twee moesten in spanning afwachten welke deur open zou gaan richting de studio. Uiteindelijk was het de deur van Ariana die openging, waardoor haar Big Brother-avontuur er na drie weken op zit.

Familie

En hoewel de meesten zouden balen van het vertrek van een dierbare uit het programma, was de familie van Ariana juist opgelucht dat ze naar huis mocht. Zo schreef de zus van Ariana op Instagram: “Godzijdank, ze mag eruit. Gisteren wilde ik haar er al uit halen, maar nu is het klaar. Ik heb als zus bewust niets meer gepromoot.”

Dat het voor de familie dus ook al duidelijk was dat Ariana niet echt lekker in haar vel zat, was dus ook zeker zo. Toch wil de zus van Ariana nog wel een aantal mensen bedanken via Instagram, zo laat ze weten. “Ik wil Sonja en Grace bedanken voor de lieve steun. Jullie zijn goud waard! Big Brother team voor de lieve zorgen. Alle Big Brother-bewoners, elk gun ik om te winnen. Voor de kijkers: blijf het goede zien in elke bewoner.”

Verwacht

Nadat Ariana na drie weken het Big Brother-huis uitstapte, wist ze even niet meer wat ze moest zeggen, zo zagen we in de liveshow afgelopen weekend. Wanneer Geraldine en Tatyana haar dan ook vragen hoe het met haar gaat, antwoordde ze met: “Ik heb geen idee.” Wel verwachtte ze al dat ze naar huis zou gaan. “Ik was natuurlijk best wel stil, dus ik denk dat mensen mij heel erg saai vonden. Het hoort er helaas bij.”

Lees ook: Deze MAFS-kandidate hoopte dat haar man zou terugkrabbelen

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother

Array