Deze bedrijven hielden ons voor de gek met hilarische 1 april-grappen

1 aprilgrap

Ben jij erin getrapt?

Vandaag is de enige dag dag in het jaar waarop je alles en iedereen geoorloofd in de maling mag nemen. Niet alleen individuen, maar ook bedrijven maken hier gretig gebruik van. Ondernemingen trekken tegenwoordig alles uit de kast om een zo leuk mogelijke 1 april-grap te bedenken. Wij zetten er een aantal van dit jaar op een rijtje.

Afgedankte seksspeeltjes

Seksshop Willie.nl kondigt vandaag aan dat ze een tweede webshop openen, namelijk wilnie.nl. Hierop kan men tweedehands seksspeeltjes kopen. Op Instagram luidt de volgende aankondiging: “Je dankt je nieuwe liefde ook niet af omdat-ie al eerder een relatie heeft gehad. En ja, ze bezorgen je ook allebei een sneller kloppend hart, blosjes op je wangen en ongeëvenaarde hoogtepunten. Daarom lanceert Willie.nl binnenkort Wilnie.nl, een tweedehandje voor je toy! Ook zij verdienen een tweede kans in de liefde?” Ha, gelukkig is het maar een 1 aprilgrap.

Nooit meer afdrogen

Attractiepark Duinrell komt met een afdroogapparaat, dat mensen droogt na het zwemmen. Zo heeft niemand meer een handdoek nodig. “Vanaf het nieuwe zomerseizoen heb je in het Tikibad geen handdoek meer nodig om je af te drogen! Met onze nieuwe gebøkkenløcht-bløzer word je binnen no-time droog geblazen met … gebakken lucht! ?” Ha, ideaal! Of toch een 1 aprilgrap?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duinrell (@duinrellwassenaar)

ANWB-stelletjes

De ANWB heeft een nieuwe lijn ontworpen, namelijk een trouwlijn. Speciaal voor alle ANWB-koppeltjes die graag in matchende outfits lopen, bestaat er nu ook een trouwkostuum. “We zien steeds meer #ANWBstelletjes het straatbeeld veroveren. En wij houden ervan!  Daarom binnenkort voor de echte ANWB-stelletjes, een trouwoutfit.” Wie moet deze set hebben?

Levend Madurodam

Ook Madurodam komt met een bijzonder nieuwe uitvinding. Het park meldt namelijk dat ze vanaf nu 65.000 kleine poppetjes tot leven hebben gebracht. Volgens de beschrijving op Instagram kunnen de poppetjes praten en zelfs bewegen. Túúrlijk…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Madurodam (@madurodam)

Binnenstebuiten onderbroek

HEMA heeft een nieuw soort onderbroek op de markt gebracht, namelijk eentje die je aan twee kanten kunt dragen. “Nieuw bij HEMA: binnenstebuiten boxershorts! Want waarom zou je een onderbroek maar één dag dragen, als het ook twee dagen kan? Ons nieuwe model boxershort van revolutionair reversible bamboe-biokatoen zorgt voor een extra dag draagcomfort. Minder was, dus beter voor het milieu!”, klinkt het op Twitter. Wie moet deze onderbroek hebben?

Verzuimveter

Een school in ons land kwam met de zogeheten Verzuimveter. Deze veter heeft een ingebouwde chip die het registreert als een leerling over de drempel van de school stapt. Hierdoor zou de school kunnen zien als een leerling spijbelt. Gelukkig kunnen de kinderen wel zelf de kleur van hun veter kiezen… Ha-ha, 1 april!

Lees ook: 7 leuke weetjes over kinderen die geboren zijn in april

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Twitter, Instagram, Unsplash