Deze BN’ers doen mee aan nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

thomas babette

Een gloednieuw seizoen met een speciale twist

Liefhebbers van het tv-programma Het Perfecte Plaatje kunnen hun hart ophalen. Er komt een gloednieuw seizoen met acht nieuwe BN’ers.

Extra bijzonder

Nu de coronamaatregelen zo goed als verdwenen zijn, kunnen de deelnemers van Het Perfecte Plaatje voor het eerst de grens over. Dit seizoen is hierom extra bijzonder, aangezien de zevende reeks zich afspeelt in Argentinië. De acht BN’ers trekken naar dit bijzondere land om hier aan hun fotografieskills te werken.

Acht BN’ers

In het gloednieuwe seizoen krijgen we ook te maken met acht nieuwe BN’ers. Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge, Daphne Bunskoek, Maurice Lede, Jochem van Gelder, Tim den Besten en Roxanne Kwant zullen meedoen in de race. En zoals we gewend zijn van het programma, zullen ook deze BN’ers veel talent hebben. In de voorgaande seizoenen werden de meest prachtige kiekjes geschoten en ging oud GTST-acteur Patrick Martens er met de prijs vandoor.

Weinig oefentijd

Waar de deelnemers in de vorige seizoenen die zich in Nederland afspeelden thuis konden oefenen, is dat nu niet het geval. Het gehele seizoen is in drie weken opgenomen, waardoor de kandidaten het echt met hun eigen talenten moesten doen.

Lees ook: Prijzen huurhuis gestegen: ‘De hoogste prijs ooit gemeten’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress