Deze sterrenbeelden hebben vandaag een geheime aanbidder

Valentijnsdag

Zit jouw sterrenbeeld ertussen?

Love is in the air! Het is vandaag Valentijnsdag en dat betekent dat vandaag in het teken staat van de liefde. Ga jij jouw partner vandaag verrassen of laat jij je juist graag verrassen? Met name dat laatste geldt voor déze sterrenbeelden. Ze worden vandaag namelijk verrast door een geheime aanbidder.

Maagd

Eigenlijk heb je nooit echt hoge verwachtingen van Valentijnsdag en zie je het gewoon als een ‘normale’ dag. Je gaat er daarom ook niet vanuit dat er iets gaat gebeuren. Maar denk daar nog maar een keer over na! Dit jaar heeft Valentijnsdag namelijk iets anders voor je in petto. Ben jij dus single, dan is er een grote kans dat jij vandaag wél verrast gaat worden. Deze verrassing komt met zo’n grote klap, dat je er waarschijnlijk een paar dagen voor nodig hebt om bij te komen. Het is voor jou namelijk nog de vraag: ‘voel ik hetzelfde?’. Zit jij in een relatie, dan is de kans groot dat jouw partner al maandenlang iets voor je aan het plannen is. Dat wordt dus gezellig vandaag!

Steenbok

Doordat je door een vervelende periode bent gegaan, zit je niet zo lekker in je vel. Dit heeft ook een grote impact gehad op je zelfvertrouwen, waardoor het kan dat je een laag zelfbeeld hebt gekregen. Dit is ook je omgeving opgevallen, met één persoon in het bijzonder. Deze persoon wil jou vandaag in het zonnetje zetten! Deze persoon ziet jou in al je kracht en schoonheid, iets waar je helemaal versteld van staat. Maar, hierdoor leer je jezelf juist weer wat meer waarderen. Na Valentijnsdag is het dan ook over met alle negativiteit. Laat jezelf weer wat meer zien!

Vissen

Als single heb jij je geloof in de liefde helemaal verloren. Eigenlijk heb je vrede genomen met het feit dat jij altijd alleen zult blijven. Maar daar gaat het mis! Vandaag is namelijk de dag dat jij die gedachtes over een hele andere boeg gooit. Er komt weliswaar liefde uit een onverwachte hoek, en dat zag je even niet aankomen. Zit jij in een relatie? Dan heb jij waarschijnlijk geen hoge pet op van de romantische charmes van je partner. Maar dit vandaag komt daar verandering in. Oké, je partner is natuurlijk geen geheime aanbidder, maar hij of zij heeft wel een verrassing voor je in petto. En geloof ons: dit wordt de meest romantische dag van je leven.

Lees ook: Koning Willem-Alexander nodigt 100 mensen uit voor koninklijke lunch

Bron: Libelle | Beeld: Pexels