Deze zomerse activiteit past het beste bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeeld

Wat staat er voor jou in de sterren geschreven?

Het is deze week tropische warm in Nederland. Een groot deel van het land heeft daarnaast ook nog zomervakantie, waardoor we tijd hebben om iets leuks te doen. Heb jij inspiratie nodig voor een leuke activiteit? Geen probleem, want het staat gewoon in de sterren geschreven wat jij moet gaan doen. 

Ram

Een Ram vindt het altijd leuk om films te kijken. Een bezoekje aan de bioscoop is dan ook voor jou weggelegd deze zomer. Ideaal op een regenachtige zomerdag, maar ook tijdens een hittegolf (hallo airco!). En voor het optimale zomergevoel kun je op zoek gaan naar een buitenbioscoop.

Stier

Stieren komen helemaal tot rust in de natuur. Ga daarom eens naar het park deze zomer om een boek te lezen, met vrienden te picknicken, muziek te luisteren of te mediteren. Zolang het in de natuur is, ben jij tevreden.

Tweelingen

Tweelingen zijn vaak erg sociaal. Een barbecue organiseren is daarom de perfecte activiteit voor jou deze zomer. Nodig al je vrienden en familie uit voor een gezellige avond. Succes gegarandeerd!

Kreeft

Hoewel de Kreeft altijd in het moment leeft, is het goed om af en toe even te ontspannen. Het beste doen Kreeften dat op het strand. Tijd om een stranddagje te plannen aan de Nederlandse kust, of breng een bezoekje aan de Waddeneilanden. Geen zin in strand? Het zwembad en de jacuzzi zijn ook geliefd bij Kreeften.

Leeuw

Een Leeuw kan soms wat dramatisch zijn, maar voor dit sterrenbeeld is niets te gek. Daarom is een feestje met champagne, vrienden, goede muziek en knallend vuurwerk om de avond af te sluiten de ideale zomeractiviteit voor jou.

Maagd

Pak je koffers maar, Maagd! Maagden werken altijd hard en zijn perfectionistisch. Een vakantie of weekendje weg boeken is dan ook de ultieme manier om te ontspannen. Een Maagd moet er even uit om helemaal tot rust te komen. En dat is natuurlijk geen straf!

Weegschaal

De Weegschaal is geen fan van de zomer. Dit sterrenbeeld is heel blij zodra de koelere temperaturen zich weer aandienen. Daarom is mountainbiken in het bos de perfecte activiteit voor Weegschalen. Heerlijk de schaduw opzoeken in het bos! Geen liefhebber van fietsen? Wandelen is ook een goede optie.

Schorpioen

Schorpioenen zijn een beetje mysterieus, waardoor ze soms erg intents kunnen zijn. Tijd om tot rust te komen! Dat doet de Schorpioen het beste in een omgeving met veel water, zoals het strand. Maak bijvoorbeeld een lekkere fietstocht (door de duinen) of een lekkere strandwandeling.

Boogschutter

De Boogschutter staat bekend om zijn avontuurlijke kant. Dit sterrenbeeld is vrijwel altijd positief. Zomerse feestjes zijn dan ook de perfecte activiteit voor Boogschutters.

Steenbok

Dit sterrenbeeld is erg gedisciplineerd en komt makkelijk in contact met hun emoties. Tuinieren is de perfecte activiteit voor de Steenbok, omdat dit erg goed bij hun persoonlijkheid past.

Waterman

Watermannen zullen nooit een feestje afslaan. Dat komt onder meer omdat ze van goede muziek houden. Skeeleren terwijl je naar je favoriete muziek luistert is dan ook de perfecte zomeractiviteit voor jou. Of je dit nu alleen doet om even tot rust te komen, of juist gezellig met vrienden.

Vissen

Vissen zijn erg creatief, maar ook sociaal en emotioneel. Jij komt helemaal tot rust door contact te hebben met anderen. Een weekendje weg met een vriend(in) of je partner is daarom de perfecte activiteit voor jou. Waar gaat de reis naartoe?

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden hebben een lang en gelukkig huwelijk

Bron: Flair | Beeld: Pexels

Array