Dit is de grote winnaar van Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje

Wie gaat er met de winst vandoor?

In de nieuwste aflevering van ‘Het perfecte plaatje’ streden de laatste twee fotografen in de finale om de felbegeerde winst. Niek Roozen en Loes Haverkort namen het tegen elkaar op in Ierland, maar wie ging er uiteindelijk met de winst naar huis?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Het Perfecte Plaatje. 

Spannende finale

Wekenlang hebben de kandidaten van Het Perfecte Plaatje hun uiterste best gedaan om de meest mooie foto’s te schieten. Uiteindelijk zijn alleen Niek en Loes nog over en aan hun de taak om weer een aantal allesbeslissende opdrachten uit te voeren in deze finale.

Bij de eerste moeilijke opdracht moeten de finalisten een model zwevend fotograferen. Dat blijkt nogal een klus te zijn, maar gelukkig krijgen Niek en Loes een lokale lichttechnicus mee. Alhoewel, Loes en haar lichtman lijken niet echt goed met elkaar overweg te kunnen. “Wij hadden niet echt een smooth communicatie”, zegt Loes.

Toch weet Loes uiteindelijk beter op deze opdracht te scoren dan Niek. Hij kreeg maar een 6,5 van de jury, terwijl Loes uiteindelijk een 8,5 krijgt. Alle oud-kandidaten waren trouwens afgereisd naar Ierland om de spannende uitslag bij te wonen.

En de winnaar is…

Tijd om naar de laatste opdracht te gaan kijken. Deze opdracht ging Niek iets beter af, al werd het hem wel even te zwaar. De finalisten moesten voor deze shoot de Ierse vlag verwerken in de foto’s en kregen hiervoor zes uur de tijd. Toch bleek Niek tijdsdruk te ervaren en daardoor barstte hij zelfs even in huilen uit. “Op een gegeven moment komt alles eruit. (…) Het wordt even best wel te veel”, zegt hij.

De shoot levert Niek uiteindelijk een 8 op, terwijl Loes het moest doen met een 6.5. De jury telde deze resultaten bij elkaar op en kwam tot de conclusie dat Loes de winnaar is van Het Perfecte Plaatje 2023. “Oh my God. Ongelooflijk. Ik ben niet zo goed met woorden, ik ben beter met beeld”, zegt een emotionele Loes. Aha!

Lees ook: Kijkers zijn het niet eens met exit in Het Perfecte Plaatje

Bron: Grazia. RTL | Beeld: William Rutten