Dít is de winnaar van Big Brother 2024

Gefeliciteerd!

Afgelopen weekend was het tijd voor de grote finale van Big Brother. De spannende strijd ging uiteindelijk om drie bewoners: Randy, Alice en Glenn. Toch was er maar eentje die er met de winst vandoor ging, en dat was de Belgische Glenn!

Geldprijs

Hoewel Alice en Randy al vanaf dag één in het Big Brother-huis zaten, wist Glenn er met de winst vandoor te gaan. Hij zette voet in het huis op 27 januari, net iets later dan de andere twee finalisten. Al snel werd de Belgische fabrieksmedewerker een publieksfavoriet, en won hij ook nog eens heel veel spellen.

En dat hij een grote favoriet was, bleek ook maar weer in de finale. Zo werd hij bekroond als winnaar van Big Brother 2024. Hij ging er uiteindelijk met een geldprijs van maar liefst 56.266 euro. Niet verkeerd, toch? Alice wist de tweede plaats binnen te slepen, waardoor Randy de nummer drie in de wedstrijd werd.

Super trots

Glenn kon het in het huis goed vinden met deelneemster Ashley, die de nodige tegenslagen heeft gekend in het huis. Toch is ze maar al te blij dat haar maatje heeft gewonnen, waardoor ze een aantal mooie woorden losliet over de winst van Glenn.

“Ik ben super trots op jou!”, schreef ze in haar Instagram-stories. “My king is the winner”, waarbij ze een foto plaatst van Glenn met de felbegeerde cheque in zijn handen. Ashley wist het helaas net niet te schoppen tot de finale. Zij moest het huis eerder deze week, op maandag, verlaten.

Lees ook: ‘Is het normaal dat mijn man ‘ik hou van je’ tegen een vrouwelijke collega zegt?’

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Big Brother