Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers van start gaat

beste-zangers

Het wordt weer genieten!

Ieder jaar zitten we er weer klaar voor: het programma Beste Zangers. Het zangprogramma, waarin elke aflevering een andere artiest centraal staat, is een enorm succes. Ook dit jaar komt er een nieuw seizoen, en wij vertellen je wanneer dat van start gaat.

Zeven artiesten

In Beste Zangers staat elke aflevering een andere zanger(es) centraal. Elk van de andere deelnemers brengt een nummer van die artiest ten gehore. Dit jaar hebben de opnames plaatsgevonden in het Spaanse Sevilla. Vanuit een Spaanse hacienda zullen we covers zien van Blanks, Roxeanne Hazes, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Jaap Reesema en Sarita Lorena.

Verhalen, vriendschappen en liedjes

Inmiddels hebben meerdere deelnemers op Instagram informatie over het programma gedeeld. “Wanneer je met een stel prachtige mensen voor langere tijd op een landgoed zit, ontstaat er iets moois”, schrijft Roxeanne Hazes. “Eerlijke verhalen, vriendschappen voor het leven en natuurlijk de meest bijzondere liedjes van elkaar, waar ongelofelijk veel tijd en aandacht aan is besteed. […] Een reis met een stel te gekke muzikanten, die allemaal 1 ding gemeen hebben: de liefde voor muziek. En nu is het resultaat daarvan eindelijk te zien.”

De afleveringen van het nieuwe seizoen worden vanaf 11 augustus uitgezonden, elke donderdagavond vanaf 20:35 uur op NPO1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes)

Jubileumseizoen

Dit seizoen is ook nog eens extra speciaal, omdat het programma zijn jubileum viert. Het is namelijk alweer de vijftiende editie. Daarom zal er ook een podcast verschijnen, onder leiding van Jaap Reesema. Hij gaat daarvoor elke week in gesprek met een van zijn collega-artiesten. Ze zullen onder andere praten over nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben. Ook komt er een portretreeks, waarmee we een kijkje achter de schermen krijgen bij de zangers. Wij verheugen ons er al op!

Lees ook: Lovende reacties voor laatste aflevering Beste Zangers: ‘Bizar mooi’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Roxeanne Hazes