Dít zijn de 3 finalisten van Big Brother

Big Brother

Wie gaat er zaterdag met de winst vandoor?

Het hoge woord is er eindelijk uit en de drie finalisten van Big Brother zijn bekend. Helaas heeft Charlotte het programma net voor de finishlijn moeten verlaten, waardoor Jason, Bart en Jolien de definitieve finalisten zijn van Big Brother 2023. 

Afscheid

Nadat we afgelopen maandag afscheid moesten nemen van Linsey was het vandaag tijd voor Charlotte om het Big Brother-huis te verlaten. Een grote schok was het echter niet, aangezien de blondine haar vertrek eigenlijk al wel ergens zag aankomen.

“Ik denk dat het wel de moeilijkste week is op het vlak om elkaar bezig te kunnen houden. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Ik verlang ook wel naar huis nu het zo dichtbij is. Maar we proberen wel echt bezig te blijven en het is wel gezellig”, zo liet ze eerder deze week weten aan Big Brother.

Belangrijke lessen

Nu het avontuur er dan toch echt op zit voor de Belgische, laat ze weten er wel veel van geleerd te hebben. “Ik denk dat ik vooral meer in mezelf ben gaan geloven. Dat is iets, ik heb daar altijd problemen mee gehad. Maar ik doe de dingen wel waarvoor ik wil vechten. Maar het is vooral de zelfverzekerdheid die ik nog miste. Maar nu ben ik gaan geloven in mezelf, ik ben het spel gaan spelen”, aldus de blondine.

Winnaar

En hoewel de twee voorgaande edities beiden werden gewonnen door Nederlanders, is de kans nu groter dat een Belg er met de winst vandoor gaat. Wie zich de echte winnaar van Big Brother mag noemen, dat wordt pas bekendgemaakt op zaterdag 1 april. En nee, dat is géén grap. Wie denk jij wie er met de winst vandoor gaat?

Lees ook: Oh nee: Kim keert niet meer terug in Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: YouTube, Videostill