Dít zijn de drie finalisten van Big Brother 2024

Big Brother

De laatste afvaller moest op de valreep het huis verlaten

Nog heel even en dan is het eindelijk zo ver: de finale van Big Brother 2024! Zoals altijd wordt deze gespeeld met drie finalisten, en daarom moest één van de vier overgebleven kandidaten gisteren het spel verlaten. Voor wie is het vlak voor de finishlijn einde verhaal?

Finaleweek

Aan het begin van deze finaleweek waren er nog vijf kandidaten over, en dat betekende dat er nog twee zouden moeten afvallen voor de finale. Afgelopen maandag zagen we al hoe Ashley het programma moest verlaten, nadat het haar niet lukte om Randy te verslaan in de strijd om stemmen van het publiek.

Laatste exit

Gisteren was het tijd voor de allerlaatste exit voor de finale. Enne, een ding was duidelijk: de spanning was om te snijden. Op de Videoland livestream was te zien hoe de vier kandidaten plaats namen op de bank, en toekeken hoe één voor één de gezichten van de finalisten in beeld kwamen. Wiens gezicht niet verscheen? Jimmy. De vrolijke speler moest helaas het huis definitief verlaten.

Gelukkig pakt Jimmy het allemaal goed op. “Gefeliciteerd, lieverd”, zegt hij wanneer Alice’ gezicht als laatste finalist op het scherm in de woonkamer verschijnt. Hij benadrukt dat hij het zijn medekandidaten allemaal gunt, en legt zich bij de uitslag neer. “Het is goed zo.”

Laatste

Met die laatste exit zijn de finalisten van Big Brother 2024 nu definitief bekend. De finale zal gespeeld worden door Glenn, Randy en Alice. Spannend! Ook zo benieuwd wie er met de winst vandoor gaat? De finale van Big Brother 2024 is aanstaande zaterdag te zien om 20:00 uur op RTL5 en Videoland.

Lees ook: Grote shock om Big Brother-exit: ‘Totaal flabbergasted’

Bron: Love Reality, Big Brother | Beeld: Big Brother