Dit zijn de nieuwe leerlingen van Dream School

Dream School

De jongeren gaan terug de schoolbanken in

Het populaire programma Dream School is vanaf 3 januari 2023 terug op de buis met een gloednieuw seizoen. Twaalf jongeren tussen de 16 en 23 jaar gaan de uitdaging aan en belanden weer in de schoolbanken. Maar op Dream School gaat alles een tikkeltje anders. De jongeren krijgen namelijk verschillende gastcolleges van een aantal bekende Nederlanders.

Jongeren

Aram, Julia, Davey, Soraya, Caithlin, Jondar, LaToya, Madelon, Demi, Anouk, Jasper en Rowena gaan proberen hun leven weer wat op de rit te krijgen in het televisieprogramma. De jongeren – die nu gewend zijn om thuis te zitten en niks te doen – moeten tijdens Dream School terug de schoolbanken in en elke dag van ’s ochtends tot ’s middags naar school. Hier werken ze met name aan hun persoonlijke groei. En hoewel dat misschien makkelijk klinkt, is het voor de twaalf jongeren toch een uitdaging. Schoolrector Eric van ’t Zelfde en kickbokser en mental coach Lucia Rijker gaan de jongeren daarbij helpen.

Gastcolleges

Al eerder kwam naar buiten dat onder andere cabaretier Najib Amhali, singer-songwriter Glen Faria, acteur Daniël Boissevain, reptieldeskundige Sterrin Smalbrugge, presentator en journalist Natasja Gibbs, freestylevoetballer Soufiane Touzani en presentator Edson da Graça gastcolleges zullen geven op Dream School. Het doel is om de jongeren te inspireren met hun verhalen.

Dream School is vanaf 3 januari elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij de NTR op NPO3.

Lees ook: Zangeres Stien over Songfestival-periode: ‘Die uitdaging had ik nodig’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NPO3 Dream School