Meid, wat goed! Erica Meiland heeft inderdaad een nieuwe vriend

En we gaan ‘m ook in Chateau Meiland zien!

Niet alleen Maxime Meiland gaat het voor de wind in liefde, ook Erica Meiland is weer gelukkig in de liefde. Sinds enkele tijd heeft mama Meiland een nieuwe vriend en ja, we gaan ‘m ook in Chateau Meiland zien. Nu kunnen we alleen nog maar hopen dat-ie ook een beetje van wijnen, wijnen, wijnen houdt! 

Half jaar samen

Erica Meiland heeft een nieuwe liefde en het is niemand minder dan haar vriend die het nieuws zelf bevestigt aan RTL Boulevard. Het gaat om de 60-jarige Sander van Betten en de twee zijn al enige tijd verliefd. “We zijn ongeveer een half jaar samen”, liet Sander weten.

Relatie geheimhouden

De relatie tussen de twee bleef dus even geheim, maar niemand minder dan Peter R. de Vries was al wél op de hoogte van de romance. Net als Nederlands bekendste misdaadverslaggever is ook Sander werkzaam in het wereldje. Als privédetective wel te verstaan. Omdat Peter vaak aan de desk van RTL Boulevard staat, wilde Sander zijn collega vast inlichten. Hij vond het namelijk niet netjes als Peter pas tijdens een uitzending lucht zou krijgen van de relatie.

Hints op Instagram

Overigens hadden de ware speurneuzen onder ons al wel wat lucht hiervan kunnen krijgen. Sander was namelijk niet schuw in het delen van hints. Zo verschenen op zijn Instagrampagina verscheidene kiekjes die verband hielden met de familie Meiland.

Binnenkort op tv

Helaas kan Sander momenteel nog niet veel meer over zijn relatie met Erica vertellen. Dit komt omdat we ‘m ook binnenkort in Chateau Meiland zien. “Verder kan ik er (over de relatie, red) weinig over zeggen, want het programma loopt nog.” Wanneer we Sander dan zelf in het programma gaan zien? Daar hoeven we dus helemaal niet lang op te wachten. Aanstaande donderdag zal de date tussen de twee al op de buis te zien zijn. Zet de wijn maar vast koud!

Lees ook: Maxime Meiland hoopt op een aanzoek van vriend Leroy

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress