Famke Louise en Diederik Gommers gaan samen weer naar Jinek

De twee schuiven maandagavond weer aan bij ‘Jinek’ om te praten over het coronavirus

Het vorige gesprek tussen Famke Louise (21) en IC-voorzitter Diederik Gommers (56) bij Jinek was niet echt een succes te noemen. En dat is nog zachtjes uitgedrukt. Famke sprak zich destijds nog uit tegen de coronamaatregelen met #ikdoenietmeermee. Inmiddels doet ze weer helemaal mee en is ze zelfs woensdag op bezoek geweest bij Gommers. Maandagavond gaan ze samen naar Jinek om hierover te praten.

Gommers

Zangeres en rapper Famke Louise deelde woensdag een foto op haar Instagram, waarop te zien is dat ze op bezoek was bij niemand minder dan Diederik Gommers. Gommers is de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. Hij is geregeld in de media te zien en te horen, waar hij het belang van de coronamaatregelen benadrukt. Ook spreekt hij geregeld zijn zorgen uit over een tweede coronagolf en de gevolgen daarvan voor de zorg en het zorgpersoneel.

Vorige gesprek

Het vorige gesprek bij Jinek tussen de twee, met enerzijds Gommers en anderzijds iemand die zich uitsprak tegen de coronamaatregelen met #ikdoenietmeermee, verliep dan ook niet al te soepel. “Samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people“, zei Famke in een filmpje op haar Instagram, net als enkele andere BN’ers. Bij Jinek, waar ook Gommers aan tafel zat, lichtte ze haar uitspraken toe, maar dat viel bij veel mensen niet in goede aarde. Niet veel later verwijderde ze haar filmpje en bood ze haar excuses aan.

Tweede ronde

Woensdag hebben Gommers en Famke Louise blijkbaar even bijgekletst en hebben ze ongetwijfeld de verscherpte coronamaatregelen besproken. Onder het mom van ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ schuiven zij maandagavond samen weer aan bij Jinek.

View this post on Instagram

MR. GOMMERS ?

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Lees ook: BN’ers keren zich weer tegen #ikdoenietmeermee

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill