Fan van Kopen Zonder Kijken? Dan wil je dit nieuwe woonprogramma ook zien

Kopen Zonder Kijken

De deelnemers aan dit nieuwe woonprogramma hebben één doel: winst maken

Van wanhopige zoektochten tot bizarre eisenlijstjes: Kopen Zonder Kijken is ontzettend populair. Ben jij ook zo dol op woonprogramma’s zoals Kopen Zonder Kijken? Dan wil je dit nieuwe woonprogramma dat binnenkort bij RTL te zien is ook zien.

De Moeite Waard

Vanaf september verschijnt er een nieuw realityprogramma op de buis, namelijk woonprogramma De Moeite Waard. Bouwvakker Bob Sikkes vertelt in de RTL Boulevard Reality Podcast dat dit programma waarschijnlijk enorm populair gaat worden.

Verbouwing

In De Moeite Waard worden huizen opgeknapt om ze vervolgens met winst door te kunnen verkopen. Tijl Beckand neemt de presentatie op zich en Bob Sikkes begeleidt de bewoners in de verbouwing. “De kandidaten doen het zelf, maar mijn functie is – ik zeg niet dat ik een soort coach ben, maar ik begeleid ze wel. Zeker tijdens de eerste stappen kijk ik naar de plannen en behoed ik ze eigenlijk voor de valkuilen”, legt Bob uit.

Inmiddels zijn de opnames van start gegaan en hoeven we niet lang meer te wachten. Bob stelt dat het vermakelijke afleveringen zullen worden, omdat het niet bij alle kandidaten op rolletjes loopt. Zo was de bouwman nogal verbaasd over hoe slecht sommige kandidaten waren voorbereid. Lukt het de deelnemers om hun huis met winst te verkopen? Je ziet het vanaf september bij RTL 4. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Zóveel geld moet je hebben om mee te doen aan Kopen Zonder Kijken

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Kopen zonder Kijken