Franz Beckenbauer rouwt om verlies eerste vrouw Brigitte

Franz Beckenbauer brengt eerbetoon aan eerste vrouw

De eerste vrouw van Franz Beckenbauer is op 75-jarige leeftijd overleden. Brigitte, met wie hij van 1966 tot 1990 getrouwd was, stierf op 16 april in München. Waarschijnlijk overleed Brigitte aan de gevolgen van een gebroken dijbeen.

Speciaal eerbetoon 

De eerste vrouw van Franz heeft altijd een speciale plek behouden in het leven van de oud-voetballer. Dit blijkt ook uit het feit dat hij haar begrafenis bijwoonde en daar zijn laatste eer betuigde aan de moeder van twee van zijn zonen. De twee trouwden kort na hun eerste ontmoeting in 1966, waarna in hetzelfde jaar nog hun eerste zoon Michael geboren werd. Twee jaar later volgde zoon Stephan. In 1990 scheidde het stel, waarna Franz meerdere malen opnieuw getrouwd is. 

Tegenslagen

Ook na de scheiding in 1990 heeft het stel samen veel meegemaakt, waardoor er altijd een bijzondere band is blijven bestaan tussen het tweetal. In 2015 stierf hun jongste zoon Stephan op 46-jarige leeftijd aan een agressieve hersentumor. In 2015 werd het paar voor het laatst samen gefotografeerd, met als trieste aanleiding de begrafenis van hun zoon Stephan.

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2