Fred van Leer heeft het weekend doorgebracht in het ziekenhuis

Fred van Leer

Door pijn in zijn darmen werd hij opgenomen.

Fred van Leer heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis doorgebracht. De stylist kreeg vorige week pijn in zijn darmen en is daarvoor opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig gaat inmiddels alles weer goed, Fred laat namelijk weten weer ontslagen te zijn uit het ziekenhuis. 

Ziekenhuisopname

“Lieve mensen, even een update!” begint de stylist maandag zijn video op Instagram. We zien hem in zijn eigen vertrouwde huis, wat ongetwijfeld fijn moet zijn na de ziekenhuisopname. “Vanmorgen kreeg ik te horen dat m’n ontstekingswaarden laag genoeg waren om me te ontslaan. Nou, daar was ik heel blij mee! Want ik lag er vanaf donderdag, en het leuke was er wel een beetje vanaf”, gaat hij verder.

Vorige week vertelde Fred al via sociale media dat hij was opgenomen in het ziekenhuis en waarschijnlijk onder het mes zou moeten. “Niet alleen het weer is kut, het gaat hier ook kut”, deelde hij toen met zijn volgers. Maar gelukkig heeft Fred de zorg gekregen die hij nodig had en mocht hij maandagochtend het ziekenhuis weer verlaten. Nu kan hij thuis rustig verder herstellen.

Ondanks dat de stylist heel blij is weer thuis te zijn, zet hij nog eventjes het ziekenhuispersoneel in het zonnetje. In zijn video bedankt hij de dames die hem zo goed verzorgd hebben tijdens zijn opname. “Ze hebben me voortreffelijk geholpen, ik kan niet anders zeggen. Maar ja, je wilt gewoon naar huis”, geeft Fred eerlijk toe.

Nog niet pijnvrij

Wat er precies aan de hand is, deelt Fred niet met zijn volgers. “Ik heb, laten we zeggen, iets aan mijn darmen en daar moet ongetwijfeld een keer naar gekeken worden. Pijnvrij ben ik nog niet helemaal, maar dat komt. Vooralsnog ben ik nu blij dat ik weer thuis ben”, aldus Fred. Gelukkig maar! Wij hopen dat Fred goed zal herstellen en wensen hem veel beterschap.

Lees ook: Zien! MAFS-Bastiaan verschijnt met zijn nieuwe liefde op de TikTok

Bron: RTL Boulevard, NU.nl, Grazia | Beeld: NL Beeld