Gerard en Gordon hebben weer contact: Gerard wil ruzie bijleggen

Zullen Geer en Goor ooit weer zijn?

Gerard Joling nam onlangs contact op met Gordon Heuckeroth. De ooit zo goede vrienden spraken elkaar maandenlang niet, maar na de berichtgeving over Gordons traumatische overval wilde Gerard toch van zich laten horen.

Weer contact

Tegenover Weekend verklaart Gerard dat hij en Gordon elkaar al anderhalf jaar niet meer hebben gesproken. De entertainer vond het echter zo erg dat Gordon werd overvallen dat hij besloot zijn ex-partner in crime een berichtje te sturen. “Ik heb hem een sms’je gestuurd om te laten weten dat ik het heel erg vond dat hij was vastgebonden en bestolen. Dat gun je niemand, afschuwelijk.”

Gordons reactie

Erg lang van stof was de zanger niet in zijn berichtje. “Ik heb mijn bericht heel kort en zakelijk gehouden, maar vond dat ik iets moest sturen omdat ik het gewoon heel akelig vond. Gordon heeft spontaan gereageerd, hij stuurde me: ‘Te gek dat je me een bericht hebt gestuurd, dat waardeer ik enorm.’ Dus prima, dat is oké.”

Missen

Door het sms-contact tussen de twee kun je niet anders dan je afvragen: missen ze elkaar? “Ik heb hem lang niet gezien en heb gezegd: ‘We kunnen een keer eten en praten’. Dat wil hij heel graag, maar dan moet eerst de corona weg zijn. Dat zal dan gewoon een gezellig samenzijn worden.”

Geen ruzie

Gerard wil daarnaast benadrukken dat de twee geen ruzie hebben. “Maar nogmaals, de dingen die Gordon zijn overkomen zijn afschuwelijk. Ik heb voor de rest geen ruzie met hem, wij zijn gewoon heel afstandelijk en allebei met andere programma’s bezig.”

Lees ook: Zien: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt voor Griekenlandreis

Bron: Weekend | Beeld: Still RTL Late Night