Gerard Joling deelt goed nieuws

Gerard Joling

Hij verschijnt binnenkort met een realityserie op de buis!

Onlangs schreven we al over de mogelijkheid dat er een realityserie van Gerard Joling op de buis komt. En we hebben nu goed nieuws: Gerard Joling heeft afgelopen donderdag in De 538 Middagshow gedeeld dat zijn eigen realityserie definitief op televisie komt.

Speculaties

Onlangs liet kijkcijferwatcher Tina Nijkamp weten dat RTL de mogelijkheid voor een nieuwe realityserie over Gerard Joling, aan het overwegen was. En goed nieuws, want al eerder bevestigde de zanger op Radio 538 dat er gesprekken met de zender hebben plaatsgevonden. “Er is inderdaad over verschillende programma’s gesproken, waaronder een reallifesoap,” liet hij toen weten. Gelukkig is er voor fans van de zanger nu goed nieuws, want die reallifesoap komt er dan ook echt!

Bevestigd

Terwijl Gerard aan het genieten is in het Spaanse Marbella, heeft hij op donderdagmiddag contact met het radioprogramma. “Het gaat wel door”, vertelt hij daar. Wanneer of op welk tijdslot de realityserie te zien is, is nog onbekend. Hij vertelt dat er al veel leuke dingen zijn opgenomen. “Er komt nog veel meer leuks aan. Het wordt gieren, het wordt lachen, maar ook heel mooi, denk ik.” Dat klinkt precies zoals we van Gerard gewend zijn!

Het management van Gerard heeft aan Shownieuws bevestigd dat Gerards realityserie er echt gaat komen. Ook hun geven aan nog niet te weten wanneer de show te zien is, maar dit wordt later dit jaar nog bekend gemaakt.

YouTube

Het duurt nog even tot de realityshow te zien is, maar gelukkig is de zanger ook te volgen op YouTube. Gerard plaatst regelmatig vlogs waarin hij kijkers meeneemt in zijn leven. Mocht de nieuwe realityserie geen regelrechte hit worden (wat we natuurlijk niet verwachten), dan heeft hij in ieder geval nog een achterban om op terug te vallen!

Lees ook: Advocaat Ali B spreekt zich uit: ‘Ontzettend trots op mijn cliënt’

Bron: Shownieuws, Tips en Weetjes archief |  Beeld: NL Beeld