Getekend voor het leven: kijkers vol ongeloof na zien tatoeage bij 13-jarige

Moeder Karima zette onder invloed een tattoo op de arm van haar tienerdochter

In Getekend voor het leven volgt André Hazes (26) mensen die spijt hebben van hun tatoeage. Niet mooi gezet? Een tattoo van een ex? Noem het maar op. De aflevering van afgelopen dinsdagavond was wel heel erg heftig. Een moeder had onder invloed een tattoo gezet bij haar toen 13-jarige dochter. 

Verslaafd

Moeder Karima voelde zich nooit echt op haar plek en haar omgeving begreep haar niet. Als kind was er altijd ruzie bij haar thuis. Ze wist niet hoe ze met het verdriet om moest gaan en greep naar drank en wiet. Hier was ze een hele tijd verslaafd aan. Deze verslaving leidde tot de “grootste fout van haar leven”, zoals zij zelf zegt. Zij tatoeëerde namelijk haar toen 13-jarige dochter Selina. En niet op een onopvallende plek. Nee, ze gaf haar dochter een kruis-tattoo. “Dat is best wel heftig”, drukt André het nog lichtjes uit.

Spijt

Karima is inmiddels een lange tijd clean en heeft enorm veel spijt van haar actie. “Ik schaam me dood voor haar tattoo. Weghalen is geen optie, maar als we hem kunnen omtoveren zou dat fantastisch zijn.” Dochter Selina is juist erg blij met haar tattoo. “Ik ben er heel blij mee. Zeker omdat het mijn eerste is en omdat ze het zelf heeft gezet.” Zelf vindt ze de kruis-tattoo dus niet gek of lelijk, maar ze staat wel open voor enkele aanpassingen.

Beetje eigenbelang

De belangrijkste reden om de tatoeage aan te passen, zo lijkt het, is uit eigenbelang van moeder Karima. “Ik wil heel graag naar Marokko”, vertelt ze. Het herkomstland van haar vader. Maar met zo’n kruis-tatoeage op de arm van haar dochter, zal dat volgens Karima’s vader lastig worden. En dus klopte ze aan bij André, die er wel begrip voor lijkt te hebben.

Reacties

Kijkers hebben minder begrip voor de hele situatie. Enkele kijkers richten zich op de eis van de opa van Selina om haar kruis-tattoo weg te halen: “Je kruis tatoeage verwijderen omdat je vader moslim is, wat een onzin.” Anderen zijn juist in ongeloof dat moeder Karima ermee weg komt dat zij een tattoo bij haar 13-jarige dochter heeft gezet. “Dit kan toch niet ongestraft blijven?” vraagt iemand zich af.

Lees ook: André Hazes trekt half miljoen kijkers met nieuw programma

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube