Gordon krijgt groot verlies te verwerken: ‘Rust zacht lieve vriend’

Gordon

De zanger deelt een emotioneel bericht op Instagram

Heftig nieuws voor zanger Gordon. Marcel Schimscheimer is vorige week namelijk op 60-jarige leeftijd overleden. Gordon, die voor de Toppers vaak met de muziekproducent heeft samengewerkt, deelt een emotioneel bericht over zijn overlijden op sociale media.

Overleden

“Ik verneem zojuist het trieste nieuws van het overlijden van lieve @marcelschimscheimer”, begint een emotionele Gordon op zijn Instagram-account. Hij vervolgt: “Wat heb ik mogen genieten van zijn talent maar onophoudelijk gelachen samen.” Volgens Gordon heeft Marcel hem gered uit ‘zeer penibele situaties’, waarvoor hij de productent ‘eeuwig dankbaar’ voor is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

“Wat een klap voor z’n broer Edwin en al zijn andere dierbare vrienden en familie. Zijn muziek leeft voort in heel veel harten. Wat waren de eerste Toppers concerten magistraal samen! Rust zacht lieve vriend en je zit voor altijd in mijn hart”, beëindigt hij zijn verhaal.

Marcel Schimscheimer

Marcel Schimscheimer kun je onder andere kennen als bandleider van zowel de Toppers als de Dolly Dots. Daarnaast produceerde hij het nummer ‘My Impossible Dream’, waarmee niemand minder dan Glennis Grace in 2005 deelnam aan het Eurovisie Songfestival. Helaas kampte de muziekproducent al geruime tijd met ernstige gezondheidsproblemen, die hem uiteindelijk dus fataal zijn geworden. De impact van zijn werk is breed erkend en gewaardeerd, wat zijn overlijden een groot verlies maakt voor de muziekindustrie.

Bonaire

Ondanks het overlijden van zijn dierbare collega en vriend, lijkt het Gordon momenteel verder voor de wind te gaan. Zo opende hij onlangs een nieuwe horecazaak in Blaricum. Toch ziet Gordon het niet zitten om Dubai te verruilen voor ons kikkerlandje. “Ik ben verliefd geworden op Bonaire. Echt heel mooi”, vertelde hij onlangs aan weekblad Weekend. “Het is alleen een vreselijk eind vliegen. Dubai is zes uur vliegen, dat doe je zo, en er is ook weinig tijdsverschil. Op Bonaire heb je toch weer die jetlag, en als je ouder wordt, wordt dat toch steeds minder makkelijk.”

Lees ook: Familie Mark Gillis geeft gezondheidsupdate: ‘De vooruitzichten zijn goed’

Bron: Instagram @gordonheuckeroth, Shownieuws | Beeld: NL Beeld