Gordon over verhuisplannen: ‘Ik ben verliefd geworden op Bonaire’

Gordon

Verruilt Gordon Dubai voor het Caribisch gebied?

Onlangs heeft Gordon zijn nieuwe horecazaak geopend in Blaricum, waardoor hij de laatste tijd behoorlijk vaak in Nederland is. Toch ziet Gordon het niet zitten om Dubai te verruilen voor ons kikkerlandje, maar misschien wél voor een Caribisch eiland. Aan het weekblad Weekend vertelt Gordon meer.

Terug naar Nederland

Of Gordon weer definitief terugkomt naar Nederland? “Niet definitief. Dat wil ik echt niet meer”, geeft de zanger aan. “Ik kan niet meer met het Nederlandse weer omgaan, ik zweer het. Dit weer, ik kan het niet aan. Verschrikkelijk. Ik ga zoveel mogelijk heen en weer reizen.”

Bonaire

Of Gordon dan wel in Dubai blijft, is ook nog maar de vraag. De zanger twijfelt namelijk of hij daar nog wel wil blijven en of dat wel zijn ‘eindbestemming’ is. “Ik ben verliefd geworden op Bonaire. Echt heel mooi”, vertelt Gordon. “Het is alleen een vreselijk eind vliegen. Dubai is zes uur vliegen, dat doe je zo, en er is ook weinig tijdsverschil. Op Bonaire heb je toch weer die jetlag, en als je ouder wordt, wordt dat toch steeds minder makkelijk.” Gordon zit dus nog flink in dubio. Of Dubai dan ingeruild wordt voor Bonaire is nog maar de vraag.

Voor nu gaat Gordon eerst even verblijven in Nederland. “Volgende week verhuis ik in ieder geval wel parttime naar Blaricum, want daar heb ik een pand gehuurd. Daar ga ik gedeeltelijk in wonen.”

Eigen realityshow

Wellicht kunnen we de opening van Gordon’s horecazaak en zijn verhuizing wel volgen, de zanger is namelijk bezig met het opnemen van zijn eigen realityserie. Gordon gaf eerder al aan dat zijn realityserie dit najaar te zien zal zijn op SBS 6. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Pijnlijke val voor Gerard Joling: ’twee ribben gekneusd’

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld