Grease-fans opgelet: er komt een Grease spin-off

Grease spin-off

Pink Ladies, go Pink Ladies!

De roze jasjes in Grease waren bijna net zo iconisch als de zwarte leren exemplaren van de T-birds. Samen vormden Rizzo, Jan, Marty en Frenchy de Pink Ladies. Ook zo’n fan van de dames? Dan hebben we goed nieuws voor je. 

Pink Ladies

Vond je de Pink Ladies ook altijd zo’n hilarisch vriendinnengroepje? Dan word je blij van het volgende: er komt namelijk een spin-off van de Pink Ladies, genaamd Grease: Rise of the Pink Ladies.

Verhaallijn

Het gaat hierbij niet om een film, maar om een serie! Over de verhaallijn is ook al het een en ander bekend. Zo vindt het plaats vier jaar voor de originele film plaatsvond. De T-birds waren toen nog niet de populairste mannen van de school en rock-‘n-roll stond toen nog op een laag pitje. De vier dames van de Pink Ladies zijn hun saaie bestaan zat en willen plezier hebben onder hun eigen termen. En dat zorgt voor opschudding op Rydell High School.

Nieuwe nummers

De serie zal bestaan uit tien afleveringen en bevat tig nieuwe liedjes. Het is nog niet bekend uit wie de cast zal bestaan en wanneer de serie verschijnt, maar wij kijken er vast met smart naar uit!

Lees ook: Go grease lightning! Vervolg op filmklassieker Grease is een feit

Bron: Her | Beeld: Grease