Hallo nazomer! Zó lang blijft het nog mooi weer

nazomer

Kan de herfstjas nog even in de kast blijven?

We hopen allemaal op een warme nazomer, maar die leek tot vorige week verder weg dan ooit. Echter konden we dit weekend genieten van een heleboel zonnestralen. Eindelijk! En dat mooie weer lijkt ook deze week nog even door te zetten.

Nazomer

Zo’n warme nazomer is natuurlijk heerlijk. We kunnen voor de laatste keer de zomerkleding uit de kast trekken en kunnen lekker veel buiten zijn. De afgelopen weken leek het er niet op dat we zo’n nazomer zouden krijgen, maar dit weekend was dat wel anders. In vrijwel heel Nederland was het overwegend zonnig en werd het gemiddeld zo’n 25 graden. Iets waar we in juli en augustus alleen maar van konden dromen!

Lekker warm

Ook deze week houdt het warme weer nog even aan. Aan het begin van de week kan het nog even bewolkt worden, maar daarna overheerst de zon. Het zal de komende week tussen de 22 en 26 graden worden, met donderdag als warmste dag. Doordeweeks is het dus heerlijk weer om de barbecue aan te steken of nog even naar het strand te gaan. In het weekend wordt het weer echter iets minder, want dan is er ook kans op regen. Ook zal dit weekend de temperatuur iets zakken naar 20 tot 23 graden. Maar daar kunnen we mee leven!

Lees ook: Het weer in september: krijgen we nog een mooie nazomer?

Bron: Metronieuws | Beeld: Pexels