Hans Kazàn is na twee weken eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis

Hans Kazan

De illusionist laat weten ‘enorm opgelucht’ te zijn

De 68-jarige Hans Kazàn is enorm opgelucht. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen is hij nu weer in zijn huis in Spanje. De illusionist werd destijds opgenomen omdat hij zijn eten niet kon binnenhouden. 

Ziekenhuisopname

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met Hans Kazàn. Twee weken geleden werd hij met spoed in het ziekenhuis in Marbella opgenomen, omdat hij al twee weken geen voedsel kon binnenhouden. De illusionist kon op dat moment nog amper op zijn benen staan. Na een week in het ziekenhuis ontdekten artsen eindelijk wat er met hem aan de hand was. Hij bleek last te hebben van overtollig maagzuur.

Beterende hand

Na de diagnose kon de goochelaar nog niet meteen huiswaarts keren. De dokters wilden de situatie nog wat langer aanzien, liet zijn vrouw Wendy toen weten. Maar gisteren mocht Hans dan eindelijk naar huis.

Zijn ziekenhuisopname is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij was er toch best van geschrokken. “Ik piep niet zo gauw”, vertelde hij daarover aan RTL Boulevard. Maar van de maagzuren had hij toch erg last. Dit bleek uiteindelijk te komen door de medicijnen die hij slikt tegen diabetes. “Die verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht.”

Steunbetuigingen

Tijdens zijn ziekenhuisopname kreeg Hans veel lieve berichten binnen. Fans staken hem een hart onder de riem via de social media van zijn kinderen en dat deed de illusionist, die zelf geen social media heeft, goed. Ook kreeg hij veel brieven, foto’s en vele mailtjes. “Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk.”

Lees ook: Goed nieuws voor Hans Kazàn: artsen ontdekken wat hem mankeert

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress