Vrouw is ten einde raad: ‘Heeft mijn man een affaire met een collega?’

man affaire collega

‘Hij vertelt haar een heleboel persoonlijke dingen, maar hij heeft mij niet een keer benoemd’

Mylene* en Kellian zijn vijf jaar getrouwd en hebben geen kinderen. Het ging allemaal goed tussen de twee, totdat Mylene achterdochtig werd. Kellian doet de laatste zes maanden namelijk erg afstandelijk. Op Reddit doet Mylene haar verhaal. 

Onbekende collega

“Ik ben er wellicht achter gekomen waarom Kellian zo afstandelijk doet”, begint Mylene haar verhaal. Ze legt uit dat haar man al tien jaar werkt in een bedrijf wat vooral gerund wordt door vrouwen. “Ik ken bijna al zijn collega’s. Tenminste, de collega’s waar hij nauw mee samenwerkt.”

“Toevallig keek ik recent in zijn laptop omdat ik een restaurant wilde reserveren. Maar tot mijn verbazing zag ik een berichtje van een van zijn collega’s van wie ik nog nooit eerder iets had gehoord. Niks ergs verder, ze vroeg gewoon hoe zijn dag was verlopen.”

Berichtjes

“Het enige ding was dat ik zag dat ze veel jonger was dan Kellian. En héél erg knap. Ik werd toch nieuwsgierig en las een paar berichten terug tussen hen. Ongeveer een maand geleden begonnen ze met chatten via hun werkberichten. Hij nam de eerste stap door haar allerlei vragen te stellen over haar carrière, maar ook over haar privéleven”, gaat Mylene verder.

“Hij stuurt haar elke ochtend als eerste een berichtje. Hij vertelt haar een heleboel persoonlijke dingen, maar hij heeft mij niet een keer benoemd. Hij stuurt haar allerlei memes, liedjes, video’s en linkjes naar kleding en schoenen die hijzelf heel mooi vindt.”

Ten einde raad

Maar dat is nog niet het ergste wat Mylene had gevonden. “Hij had haar afgelopen weekend een bericht gestuurd omdat hij haar graag wilde zien, maar dat het uiteindelijk niet kon. Enne, de reden dat dat niet kon was omdat hij bij mij was op dat moment! Hij vertelde haar echter dat hij juist niet bij mij was, maar dat het hem ‘gewoon’ niet goed uitkwam.”

Mylene is ten einde raad en weet niet wat ze hiervan moet denken en vinden. “Ik weet niet wat ik moet doen. Zijn collega is minstens tien jaar jonger en ze hebben veel dezelfde interesses. Ik heb wel gevonden dat ze elkaars nummer nog niet hebben. Toch zit het me niet lekker. Heeft mijn man een affaire denken jullie?” Wat denk jij?

Mylene is niet de echte naam van de vrouw. Op Reddit deelt ze haar verhaal onder de gebruikersnaam ThrowRA_impress12. 

Lees ook: Vrouw vertelt: ‘Mijn broer en schoonzus blijken mijn echte ouders te zijn’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels