Heel Holland Bakt lanceert speciale All Stars-editie

De beste thuisbakkers keren terug voor een gloednieuwe jubileumeditie

Was jij ook al flink aan het balen, aangezien je favoriete zondagavondprogramma alweer aan z’n eind zat? Dan hebben wij goed nieuws. Presentator André van Duin maakte namelijk onlangs bekend dat er een speciale jubileumeditie van het programma wordt gemaakt.

All Stars-editie

In een nieuwe aflevering van de YouTube-serie TroostTV weet André te vertellen dat Heel Holland Bakt dit jaar al tien jaar bestaat. “Dus de beste bakkers van de afgelopen tien jaar komen weer langs”, legt André uit. Dit wordt dus overduidelijk een All Stars-editie waarin de beste bakkers van de afgelopen jaren het tegen elkaar op moeten nemen.

Dat is niet alles

Naast deze speciale editie verschijnt er volgens de presentator ook nog een ‘gewoon’ seizoen én een speciale kindereditie van het populaire programma. Wanneer de gloednieuwe afleveringen precies verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk. Wel hebben we door het afgelopen seizoen gezien dat de opnames in coronatijd gewoon door kunnen gaan – inclusief spatschermen en 1,5 meter afstand. Bakkers klaar, bakken maar!

Bekijk hieronder de aflevering van TroostTV waarin André het goede nieuws deelt.

Lees ook: Thierry Baudet: ‘Ik zou willen meedoen aan Heel Holland Bakt’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress