Heftig: Indiaas echtpaar klaagt zoon aan omdat hij nog geen kind heeft gekregen

indiaas echtpaar

De ouders willen per se een kleinkind

Een bizar verhaal uit India: daar is een 35-jarige man namelijk aangeklaagd door zijn ouders omdat hij en zijn vrouw nog geen kind hebben gekregen. Het echtpaar eist dat er binnen een jaar een kind komt, anders willen ze een schadevergoeding van 620.000 euro van de zoon.

Kleinkind of geld

Ouders Sanjeev en Sadhana Prasad willen per se een kleinkind van hun zoon. Dit omdat hun zoon volgens hun voor ‘mentale mishandeling’ heeft gezorgd als enig kind. De 35-jarige man, Shrey Sagar, werd zes jaar geleden uitgehuwelijkt aan zijn vrouw, maar in die jaren is er nog geen kind gekomen. De ouders willen dat dat zo snel mogelijk gaat veranderen.

Sanjeev en Sadhana zijn van mening dat ze veel te veel hebben betaald voor hun zoon, waaronder zijn opleiding tot piloot. Die opleiding zou zo’n 60.000 euro hebben gekost. Uiteindelijk leverde deze opleiding Sagar geen baan op. Daarnaast hebben ze de bruiloft voor Sagar en zijn vrouw betaald, hun huwelijksreis én een auto. Daarom eisen de ouders nu enige compensatie van hun zoon.

Zes jaar

“Mijn zoon is zes jaar getrouwd en nog heeft hij geen plannen voor een baby”, vertelt Sanjeev Prasad. Het Indiaas echtpaar wil zo snel mogelijk een kleinkind, zodat de vele centen die ze aan hun zoon hebben besteed nog iets waard worden voor hun. “Als we een kleinkind hadden om mee te spelen, zou de pijn in elk geval dragelijk zijn.” Of Sagar hun ouders ook echt een schadevergoeding moet betalen, wordt binnenkort duidelijk. De zaak komt volgende week voor de rechter.

Lees ook: Hilariteit bij kijkers tijdens tweede halve finale Songfestival

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Twitter, Pexels