‘Het Geluid’ van Qmusic is geraden: Carolien wint 52.800 euro

Het Geluid

En dít was het juiste antwoord

Wekenlang was Nederland in de ban van ‘Het Geluid’ van Qmusic. Het populaire spel van de radiozender hield de gemoederen flink bezig en er kwamen honderden foute antwoorden voorbij. Toch wist de 38-jarige Carolien gisteren iedereen te verbazen door met het juiste antwoord te komen. Ze is daarmee 52.800 euro rijker. Ka-ching!

Hint

Het gaat om het tweede geluid van dit jaar. Eerder dit jaar ging er al iemand vandoor met 31.900 euro, toen was het juiste antwoord ‘een bandenlichter op een fietswiel plaatsen’. De tweede ronde bleek echter nog een stuk lastiger te zijn. Want nadat het prijzengeld afgelopen maandag was opgelopen tot een bedrag van 50.000 euro, kwam de jury met een hint. De hint was: ‘Ik ben Jackie. Ik ben 4 jaar oud. Ik ben de hint voor Het Geluid. Doei.’

52.800 euro rijker

Deze hint hielp Carolien om het laatste zetje in de juiste richting te geven. Zij wist gisteren in de middagshow bij Domien Verschuuren als enige het juiste antwoord te geven. ‘Het Geluid’ was ‘een wc-verkleiner voor kinderen op de wc leggen’. Dit heeft de Limburgse in één klap maar liefst 52.800 euro rijker gemaakt.

Weekend weg

Net als Domien kan de winnares maar amper geloven dat haar antwoord écht goed is. “Wat gebeurt hier?!” roept de Qmusic-dj vol verbazing als hij hoort dat het juist is. Carolien barst vervolgens in tranen uit van geluk. Wat ze precies met het enorme geldbedrag gaat doen, weet ze nog niet. “Ik ga in ieder geval een weekend weg met mijn ouders.” Dat moet wel lukken met dit budget. Gefeliciteerd, Carolien!

In onderstaande video zie je dat Carolien ‘Het Geluid’ raadt. 

Lees ook: Om deze reden houdt Marieke Elsinga zich niet meer bezig met lichaamskilo’s

Bron: Vriendin | Beeld: Videostill Qmusic