Het is weer zover: de eerste pepernoten liggen in de winkel

pepernoten

Het is immers al september

Hoewel het nog ruim twee maanden duurt totdat het pakjesavond is, liggen de eerste pepernoten alweer in de winkel. Ja, je leest het goed. Onder meer bij HEMA zijn de schappen alweer rijkelijk gevuld met het Sinterklaas-snoepgoed. Enne, daar zitten een aantal heerlijke nieuwe smaken tussen. 

Verbazing

Elk jaar is de verbazing weer groot als de schappen in september al gevuld zijn met pepernoten. We zitten met ons hoofd immers nog middenin de zomer. Het kinderfeest dat in december plaatsvindt lijkt dan nog heel ver weg, maar over twee maanden is het toch weer zover. Winkels zijn daarom druk bezig met de voorbereidingen en vullen de schappen alvast met heerlijk snoepgoed.

Discodip

Ook bij HEMA zijn de pepernoten alweer verkrijgbaar. En zoals we van de winkelketen gewend zijn, zitten daar weer een aantal verrassende en vernieuwende smaken bij. Zo zit er een heuse discodip variant in het assortiment. Je weet wel, dezelfde dip als je op een softijsje doet. Krijgen we toch nog een beetje dat zomerse gevoel bij dit winterse snoep. “Met onze nieuwe discodip kruidnoten kan het feestje nooit te vroeg beginnen”, stelt HEMA op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Van tompouce tot koffie

Maar er is meer! HEMA heeft namelijk nog meer heerlijke smaken in het assortiment opgenomen. Wat dacht je van kruidnoten met tompoucesmaak? Die kan natuurlijk niet ontbreken bij het warenhuis. Maar er zijn ook glutenvrije pepernoten, kruidnoten met stroopwafelsmaak en chocolade truffel kruidnoten. Ook de koffie-pepernoot lijkt ons heerlijk! Eigenlijk is het dus niet zo’n straf dat ze ‘nu al’ in de winkels liggen. Hebben we in elk geval genoeg tijd om alle smaken te proberen!

Lees ook: Eet deze voedingsmiddelen om hartproblemen te voorkomen

Bron: HEMA | Beeld: Pexels, Instagram