Heugelijk nieuws voor fans van Married at First Sight

Ondanks de kritiek op het huidige seizoen, komt er nog geen einde aan het programma

Married at First Sight, het programma waarin mensen elkaar blind het ja-woord geven, is al een aantal weken weer in volle gang. En hoewel wij genieten van de verhaallijnen rondom de deelnemers, heeft het programma de laatste tijd ook flink wat kritiek te verduren gekregen. Maar ondanks dat, is er goed nieuws!  

MAFS

We kunnen het ons bijna niet voorstellen na al die seizoenen, maar mocht je Married at First Sight nog niet kennen, dan geven we graag een kleine recap. In het programma worden singles aan elkaar gekoppeld op basis van de wetenschap. Vervolgens stappen ze gelijk in het huwelijksbootje, maar ze zien elkaar pas voor het eerst als ze voor het altaar staan. Nadat ze getrouwd zijn begint het pas echt, want dan gaan de stellen met elkaar op huwelijksreis om elkaar goed te leren kennen. Zijn ze écht een match made in heaven of zat de wetenschap ernaast?

Kritiek

Kijkers van het programma hebben echter steeds minder vertrouwen in de deskundigen na het negende seizoen. Volgens hen hebben de experts namelijk minstens twee grote ‘mismatches’ gecreëerd. Zo vinden ze dat Malou en Sarath, en Dirk en Anneke allesbehalve geschikt zijn voor elkaar. Naar aanleiding van alle kritiek kwam presentator Carlo Boszhard met de volgende reactie: “Ik snap het als er kritiek is op het programma, dat hoort er gewoon bij, dat moet ook. Maar er wordt ook liefde gevonden en ik heb altijd gezegd dat zolang dat is, ik het blijf presenteren.”

Seizoen 10

Enne, hiermee onthult de presentator dat in ieder geval één stel dit seizoen de liefde bij elkaar heeft gevonden. Want er is namelijk alweer een nieuw seizoen Married at First Sight onderweg! Dat laat Carlo weten aan De Telegraaf tijdens de première van Patty de serie. Het is echter nog niet helemaal duidelijk of hij wederom de presentatie voor zijn rekening neemt dit tiende seizoen. Wel laat Boszhard weten dat hij hier stiekem wel op hoopt.

Lees ook: Carlo Boszhard over mismatch tussen Dirk en Anneke: ‘Er komt een twist’

Bron: LoveReality | Beeld: Married at First Sight

Array