Hilarisch: 24Kitchen zendt op eerste kerstdag écht pruttelend pannetje ragout uit

pannetje ragout

Het begon allemaal als een grap…

Ben jij wel een beetje klaar met al die kerstfilms? Op eerste kerstdag kun je een aantal uur kijken naar een pruttelend pannetje Ragout op 24Kitchen. Keer wat anders!

Haardvuur

Normaal gesproken worden er tijdens eerste kerstdag meerdere kerstfilms uitgezonden op televisie. SBS6 maakt dit jaar een uitzondering en liet weten aankomende 25 december de hele avond een knisperend haardvuur uit te zenden. Satirische krant De Speld besloot daarop in te spelen en schreef in een post “24Kitchen zendt eerste kerstdag een pruttelend pannetje ragout uit”. In de caption stond: “Af en toe zal er iemand met een pollepel in de ragout roeren om te voorkomen dat er een vel ontstaat, maar verder gebeurt er niet zoveel. Daarmee willen we onderstrepen waar het met kerst echt om gaat: om samenzijn. En om ragout.”

Samenzijn en ragout

24Kitchen zag wel brood in het satirische bericht van De Speld en heeft besloten om zaterdag echt een aantal uur lang een pannetje ragout uit te zenden. “Het bericht van De Speld luidt ‘waar het met Kerst nou écht om gaat? Samenzijn én ragout’ klinkt als iets dat we gezegd zouden kunnen hebben, toch?”, zo schrijft de zender in een bericht op hun website.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Speld (@de_speld)

“Voor iedereen bij wie het enthousiasme na elke gelezen regel verder omhoog borrelde en voor wie toch wel een beetje teleurgesteld was dat het niet echt op de planning stond, hebben we goed nieuws. Op Eerste Kerstdag zullen we een o-ver-heer-lijk pruttelend pannetje ragout uitzenden! (en nu écht!) Dus op 25 december kan je op kanaal 24 een aantal keer bekijken hoe het met ons pruttelende kerstgerecht gaat.” Het pannetje zal om 10:49, 12:36 en 16:39 uur te zien zijn op de zender. Fijne kerst!

Lees ook: SBS6 zendt op eerste kerstdag de hele avond een haardvuurtje uit

Bron: Libelle | Beeld: Pexels, Instagram

Array