Holland’s Got Talent keert terug zonder dit jurylid

hgt

Presentatrice Angela Groothuizen zal niet achter de jurydesk plaatsnemen

Liefhebbers van de talentenshow Holland’s Got Talent kunnen binnenkort weer genieten van een gloednieuw seizoen. Al zal de jury dit seizoen uit andere BN’ers bestaan. Angela Groothuizen maakt namelijk bekend dat zij niet meer aan de jurydesk plaats zal nemen.

Angela Groothuizen

In het radioprogramma De Perstribune maakte Angela Groothuizen bekend dat zij geen jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent zou zijn. De reden? Ze is niet opnieuw gevraagd om jury te zijn in het programma. Angela zat de afgelopen vier seizoenen in de jury van de talentenjacht en weet naar eigen zeggen niet waarom ze niet opnieuw is gevraagd.

“Je weet bij dit soort programma’s nooit of ze je nog willen. Misschien nog wel voor The Voice Senior, als dat ooit terugkomt”, stelt ze in de radioshow. Ook is niet bekend welke juryleden er dan wel achter de desk plaats zullen nemen.

The Voice Senior

Het elfde seizoen van Holland’s Got Talent was eind 2020 op RTL te zien. De andere populaire talentenjachten, zoals The Voice of Holland en The Voice Senior werden van de buis gehaald door onthullingen van seksueel wangedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland. 

In welk programma we Angela Groothuizen nog terug zullen zien is niet bekend. De presentatrice tekende in 2019 een contract van twee jaar bij RTL.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress