Huh: prinses Kate’s oom doet mee aan de Britse Big Brother?

kate middleton

Hij zou een goede deal hebben gesloten met tv-zender ITV

De familieleden van de Britse royals zien we regelmatig voorbij komen in het nieuws. Zo zijn we allemaal op de hoogte van het schandaal rondom de vader van Meghan Markle, en ook Pippa Middleton, de zus van Kate, staat geregeld in de spotlights. Momenteel is de aandacht echter gevestigd op een ander familielid van de prinses. 

Gary Goldsmith

Gisteren kwam het gerucht naar buiten dat de oom van prinses Kate, Gary Goldsmith, die avond te zien zou zijn in Celebrity Big Brother. De 58-jarige man is de jongere broer van haar moeder, Carole Middleton.

Of dit ook écht zo was, was gisteren nog maar de vraag. ITV hield namelijk steevast vol dat alle geruchten ‘speculatie’ waren. Toch draaide de geruchtenmolen overuren, omdat Gary naar verluidt werd gespot in het hotel waar de celebs voorafgaand aan hun deelname aan Big Brother verbleven. Ook werd hij gespot bij de ITV-Studio’s in Londen. Maarre, inmiddels is het hoge woord eruit: Gary Goldsmith is één van de deelnemers van Big Brother UK.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celebrity Big Brother UK (@bbuk)

 

Boze ouders

Gary Goldsmith’s deelname aan Big Brother is niet zonder gevolgen. Zo heeft hij zijn zus Carole en haar man Michael naar verluidt woedend gemaakt door aan te kondigen dat hij mee zou doen aan het nieuwe seizoen. Een bron vertelde The Sun dat de ouders van Kate woest waren en dat ‘Kate deze stress niet nodig heeft’, doelend op de recentelijke operatie van de prinses.

“Gary zei dat Kates moeder Carole en vader Michael hem flink de les hebben gelezen – ze zijn niet blij dat hij meedoet aan Celebrity Big Brother. Ze zijn woedend op hem”, aldus de bron.

Gênant

Het nieuws van zijn mogelijke deelname aan Celebrity Big Brother kwam al eerder naar buiten in januari dit jaar. Koninklijk auteur, Angela Levin, zei destijds het volgende: “Ik denk dat het tenenkrommend en erg gênant is. Het probleem is ook nog dat hij Harry en Meghan niet mag, waardoor sommige opmerkingen die hij gaat maken op Catherines schoot komen te vallen. Ze heeft ook al veel tegenslagen gehad, het gaat op dit moment niet heel lekker. Ik denk dat als je uit een operatie komt, je heel kwetsbaar bent en dit kan haar enorm van streek maken.”

Lees ook: Oeh: geweldig nieuws over realityserie De Bauers

Bron: Beau Monde, Instagram @bbuk | Beeld: NL Beeld