IKEA brengt geurkaars met gehaktballetjes-geur op de markt

IKEA

Een keer wat anders dan altijd maar lavendel of vanille…

Bij een van onze favoriete meubelwinkels, IKEA, kunnen we natuurlijk terecht voor elk onderdeel van ons interieur. Of we nu de woonkamer een make-over willen geven of  op zoek zijn naar een nieuwe badkamer, bij deze populaire Zweedse meubelgigant is het allemaal mogelijk! Daarnaast kunnen we de winkel natuurlijk niet verlaten voordat we een portie Zweedse balletjes hebben besteld. Ook zo gek op de maaltijden van IKEA? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je!

Speciale kaars

De meubelketen komt nu namelijk met een heuse geurkaars die ruikt naar de populaire Zweedse balletjes. De Family-tak van IKEA bestaat tien jaar en om dat te vieren heeft de winkel deze speciale kaars op de markt gebracht. Voorlopig is de kaars helaas alleen nog maar te koop in de Verenigde Staten, maar de kans is groot dat-ie bij groot succes ook naar Nederland komt .

Wedstrijd

“Voor het 10-jarig jubileum van IKEA Family vonden we het passend om iets onverwachts te creëren waar onze IKEA Family-leden en superfans van gehaktballen dol op zouden zijn. En ja, het ruikt heel erg naar de bekende gehaktballen”, vertelt creatief directeur Sho Matsuzaki aan The New York Post. De Amerikaanse afdeling organiseerde een wedstrijd onder hun klanten en wie won, kreeg een doos ‘die de zintuiglijke ervaringen van een bezoek aan een IKEA-winkel kopieert’. En in die doos zit uiteraard ook zo’n Huvudroll-kaars met balletjes-geur. Wij zijn heel benieuwd naar deze geurkaars!

Ikea

Credits: IKEA

Lees ook: Veiligheidswaarschuwing: IKEA roept verscheidene serviessets terug

Bron: Tagmag | Beeld: IKEA, Pexels