Hej! Op deze datum komt IKEA met een wereldwijd online festival

IKEA-Festival

De woonwinkel nodigt je uit om in meer dan 100 woonkamers te kijken

Schrijf 16 september groot in je agenda. Op die dag viert IKEA namelijk een wereldwijd online festival. Dit festival kun je gezellig vanaf de bank bijwonen, gewoon via je laptop! We leggen je uit hoe het zit.

Activiteiten

De Zweedse woonwinkel pakt uit met een 24 uur durend festival. Zo zijn er muzikanten, artiesten, chefs en ontwerpers die vanuit hun eigen huis een optreden geven. Ook zijn er streams te zien vanaf IKEA-locaties waarmee je een kijkje achter de schermen krijgt. Wat interessant!

Wereldwijd verbonden

Omdat een fijn thuis in deze tijd nog belangrijker is, staat het festival ook stil bij wat belangrijk voor een woning is. En het festival is niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. IKEA nodigt je daarom uit om in meer dan 100 woonkamers te genieten van verschillende optredens en activiteiten. Door alles vanuit je eigen laptop te kunnen zien, zul je je verbonden voelen met mensen over de hele wereld.

Leefstijlen

Door middel van thuisconcerten, live kooksessies, home make-overs, talks en tours leer je tijdens het festival nieuwe dingen om je woning en leven beter te maken. Ook laten ze verschillende leefstijlen zien waar je door geïnspireerd kan raken. Een groot deel van de activiteiten zal dan ook in het thema staan van duurzaam leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door IKEA (@ikea)

 IKEA Festival

Wil je dit festival bijwonen? Om 8 uur ’s ochtends begint het festival, waar je zonder inschrijving aan kunt deelnemen via deze link. Bezoekers kunnen de hele dag door het festival bijwonen.

Lees ook: IKEA brengt geurkaars met gehaktballetjes-geur op de markt

Bron: Roomed | Beeld: Pexels