Ilse de Lange is jurylid in de Duitse versie van Idols

ilse-de-lange

Langzaam maar zeker windt ze Duitsland om haar vingers

Zangeres Ilse de Lange is vanaf vandaag een aantal maanden lang op de Duitse televisie te bewonderen. Ze is namelijk jurylid in het programma Deutschland sucht den Superstar, de Duitse versie van het programma Idols

Onvoorstelbaar gelukkig

Al in juni vorig jaar maakte Ilse via haar Instagram-pagina bekend dat ze plaats zou nemen in de jury van DSDS, zoals het programma in Duitsland genoemd wordt. “Ik ben onvoorstelbaar gelukkig dat ik hierbij mag zijn, bij de nieuwe DSDS-jury”, schreef ze bij de foto. “Nieuwe jury, nieuwe talenten en als belangrijkste ingrediënt… muziek! Ik verheug me er enorm op om Florian en Toby snel goed te leren kennen! Let’s go!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Eerste uitzending

De audities voor het programma werden afgelopen zomer opgenomen en nu is het dus tijd voor de allereerste uitzending. Ilse postte vandaag een promotievideo, waarin beelden van de audities worden getoond. Gisteren zette ze een foto met haar collega-coaches Florian Silbereisen en Toby Gad online. Ze stak haar enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Morgen is het eindelijk zover!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic)

Meerdere programma’s en een album

De afgelopen tijd timmert Ilse hard aan de weg bij onze Oosterburen. Ze deed in 2020 mee aan het programma Sing meinen Song, de Duitse versie van Beste Zangers. Ook was ze vorig jaar kandidaat in het dansprogramma Let’s Dance. Ze bereikte twee jaar geleden voor het eerst de Duitse albumlijst met haar album Changes. Het kwam tot de veertiende plaats en stond in totaal elf weken in de lijst.

Lees ook: Ilse DeLange wint belangrijke Amerikaanse countryprijs CMA Award

Bron: NU | Beeld: BrunoPress