Imadiddin legt uit hoe hij het programma begon met vriendin en eindigde met Rupert

imadiddin

En hebben ze elkaar alweer gesproken na het programma?

Nu Een Jaar Van Je Leven voorbij is, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd hoe het nu gaat met de ex-deelnemers. Zo zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig naar hoe het nu met Imadiddin en Rupert gaat. Hebben ze nu officieel een relatie en hoe zit het eigenlijk met Imi’s ex-vriendin waarmee hij het programma begon? 

Vriendin

In een video van YouTuber Nick Eshuis zijn Imadiddin en Rupert te gast om te praten over hun deelname en hun leven op dit moment. Maar als Nick Imadiddin vraagt naar zijn (ex-)vriendin die hem uitzwaaide toen hij richting de loods ging, moet hij de situatie wel even uitleggen.

“Ik had een relatie met een meid. Ik weet van mezelf dat ik biseksueel ben.” Als Nick dan vraagt of hij wel eens iets met mannen heeft gedaan is hij daar dan ook eerlijk over. “Ja, niet in de zin van een relatie, maar je weet wel.”

Relatie

Echter, was zijn (ex-)vriendin totaal niet boos op hem toen hij de loods verliet. Zelfs Rupert heeft haar ontmoet. “Superleuke meid”, zegt Rupert dan.

Maar hoe zit het nou precies tussen Imadiddin en Rupert? “We hebben een relatie”, lacht Rupert. “Eigenlijk een jaar al. We hebben elkaar natuurlijk ontmoet omdat we allebei van muziek houden en ja, de bijzondere situatie. Maar je krijgt dan ook echt de kans om elkaar goed te leren kennen”, vervolgt hij.

Lees ook: Wow! Zo zag Imadiddin uit EJVJL er vroeger uit

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Videostill