Jan Dulles en Caroline onthullen geslacht van derde kindje

Jan Dulles

Jan en zijn vriendin Caroline verwachten in december hun derde kindje

Onlangs maakten Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol bekend dat ze weer een baby verwachten. Het kleintje wordt in december verwacht en inmiddels weet het koppel ook of ze een dochter of zoon krijgen. 

Het wordt een…

Op Instagram deelde de 3Js-zanger een mooie foto. Hieruit wordt al snel duidelijk dat het stel een dochter verwacht. “Het wordt een meisje”, schrijft de Volendammer bij de foto waarop veel roze rook te zien is.

Verrast met gender reveal feestje

Het stel werd door de vriendinnen van Caroline verrast met dit prachtige moment. “Vandaag verrast door de allerliefste vriendinnen van de wereld met een gender reveal party. Ons derde kindje wordt weer een meisje”, schrijft de vriendin van Jan bij de foto die ze ook op haar Instagram deelde.

Inmiddels regent het felicitaties. Veel mensen zijn ontzettend blij voor het stel. “Een zusje voor James en Donna”, “Het is jullie zo gegund”, en “Geweldig” is een kleine greep uit de duizenden felicitaties die het stel al kreeg.

Derde kindje

Heel bekend en onbekend Nederland draagt het stel momenteel een warm hart toe. Nadat hun dochtertje Donna in december kwam te overlijden, leefde iedereen met heen mee. In een interview in het programma Rooijakkers over de Vloer gaf het stel enkele maanden geleden al aan dat ze graag een derde kindje zouden willen, als hen dat gegund is.

Vernoemen naar Donna

Eind mei maakten Jan en Caroline bekend dat ze opnieuw een kindje verwachten. Niet veel later deelde de zanger in een interview met Telegraaf dat ze al nadenken over een naam. “Een vernoeming naar Donna lijkt ons mooi.”

Lees ook: Jan Dulles over ontdekking zwangerschap Caroline: ‘We hebben er een traantje om gelaten’

Bron: Instagram Jan Dulles, Caroline Mol | Beeld: BrunoPress