Janneke Jellies schrok van de negatieve reacties op hun emigratie naar Spanje

Janneke Jellies

‘De nare reacties op deze serie deden me toch zeer’

Hoewel de familie Jellies uit Een Huis Vol Emigreert inmiddels goed is ingeburgerd in Spanje, was dit in het begin nog niet zo makkelijk. Zo onthulde Janneke Jellies recent dat ze best veel kritiek hebben gekregen van buitenaf. Oei!

Geschrokken

In een interview met het Algemeen Dagblad, vertelt moeder Janneke dat ze in het begin best is geschrokken van sommige reacties van kijkers. “Ik dacht dat ik na zoveel seizoenen tv maken wel wat gewend was, maar de nare reacties op deze serie deden me toch zeer.” Zo vonden een aantal kijkers het geen goed idee om met hun hele kroost naar Spanje te verhuizen. “Gelukkig heeft KRO-NCRV een coach paraat die ons goed begeleid heeft. Ik wilde graag praten over de nare reacties, want van de emigratie zelf heb ik geen seconde spijt. Wij doen het gewoon hartstikke goed.”

Privacy

En hoewel de familie in eerste instantie met een duidelijk plan naar Spanje gingen, zijn de plannen toch gewijzigd. “We worden verrast door fans die ons opzoeken. Ze achterhalen ons adres via dorpsgenoten en staan zelfs bij de school van de kinderen.” Natuurlijk snapt Janneke dat dit allemaal goed bedoeld is, maar ook zij vindt privacy belangrijk. “We willen de kinderen in bescherming nemen. En zelf wil ik met warm weer ook graag relaxen naast mijn zwembad zonder pottenkijkers aan de deur.” Logisch!

Nieuw pand gekocht

Het plan was eerst om in het huis dat de familie heeft gekocht, een optrekje te maken voor gasten. Dit gaat dus niet meer gebeuren. Wel heeft de familie een ander pand gekocht in een dorpje vlakbij. “Johan is hier bezig met het bouwen van nieuwe accommodaties. En natuurlijk komen we dan ook bij onze gasten langs om een handje te geven, want veel mensen komen toch voor ons.”

Lees ook: Wat leuk! Edino van Dorsten verwacht samen met nieuwe vriendin eerste kindje

Bron: Love Reality | Beeld: Een Huis Vol

Array