Joost Klein last minute nog toegevoegd aan de line-up van Pinkpop

joost klein pinkpop

Wat vet!

Leuk nieuws voor Joost Klein: de zanger is toegevoegd aan de line-up van Pinkpop. Dit is echter een bijzondere move van het festival, aangezien de lijst met artiesten eigenlijk al compleet was. Toch wist Joost een extra plekje te bemachtigen.

Pinkpop

Op 22 juni staat de zanger op het podium ‘waar hij de muzikale start van de festivaldag vormgeeft met een speciale show’. Klinkt goed! Naast Joost Klein treden er nog veel meer bekende artiesten op tijdens het festival. Zo zijn de namen Ed Sheeran, Calvin Harris, Avril Lavigne, Keane en Måneskin al eerder genoemd.

Gediskwalificeerd

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Joost Klein is de eerste artiest ooit die gediskwalificeerd is voor de finale van het Eurovisie Songfestival. De zanger zou na de tweede halve finale een cameravrouw van de organisatie hebben bedreigd. Echter, is het onderzoek nog steeds niet afgerond. Wanneer deze eindelijk afgerond is, moet het OM een besluit nemen over een eventuele opvolging.

De zanger zelf heeft nog helemaal niet op de gebeurtenissen gereageerd. Wel liet hij tijdens een optreden in Enschede het volgende weten: “Ik weet dat iedereen wacht tot ik iets ga zeggen, maar ik zeg alleen liefde”, kondigde hij aan. Daarnaast liet hij weten een beetje overweldigend te zijn. “Ik hou van de liefde die hier in de lucht hangt. “Dank je wel voor de liefde, daar gaat het om.” Tijdens zijn optreden sprak hij het publiek met name in het Engels toe. “Ik ben een internationale artiest nu. Ik doe mijn best, bedankt voor het komen.”

Lees ook: Frans Bauer erg openhartig over afvallen

Bron: Story, Tips & Weetjes archief | Beeld: NL Beeld