Joran van der Sloot doet het naar verluidt met drie verschillende vrouwen

Joran van der Sloot

Hij heeft in de gevangenis toestemming voor het ‘echtelijke’ bezoek

Joran van der Sloot zat het eerste deel van zijn straf uit in de Juliaca-gevangenis in Peru, maar werd gepakt voor cokesmokkel en overgeplaatst naar de Challapalca-bajes. Hoewel deze beruchte gevangenis vaak ‘de hel op aarde’ wordt genoemd, is er toch ook ruimte voor een verzetje, zo blijkt.

Vrouwen

‘Natalee Holloway-moordenaar Joran van der Sloot heeft seks met drie verschillende vrouwen terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzit’, kopt de New York Post.

“Hij heeft toestemming gekregen voor ‘echtelijk’ bezoek”, aldus een woordvoerder van het Nationale Penitentiaire Instituut in Peru. “Hij heeft dezelfde rechten als iedere andere gevangene.”

Dat ‘echtelijke’ bezoek houdt zoveel in als ‘visite krijgen zonder toezicht in een intieme setting’. In een afgesloten ruimte met bed dus. Die bezoekjes mogen twee uur duren, dat is vastgelegd in de Peruaanse wet. Van der Sloot heeft op dit moment een lijstje waarop drie vrouwen staan die langskomen in de bajes voor die intieme bezoekjes, schrijft The New York Post. Alle drie de dames zijn goedgekeurd door het gevangenisbestuur.

Een van hen is Van der Sloots vriendin Eva Pacohuanaco. De twee begonnen in 2020 een relatie. Pacohuanaco werd kort erop verdacht van betrokkenheid van de drugssmokkel waarvoor Joran werd veroordeeld. Dat ging om het binnensmokkelen van coke en wiet in de gevangenis. Er werd 18 jaar geëist, maar Eva werd nooit veroordeeld.

‘Nooit monogaam’

Naast Pacohuanaco staan er op dit moment nog twee vrouwen op de lijst en dat verbaast Cas Arends, jeugdvriend van Van der Sloto, niks, zegt hij tegen de New York Post. “Hij is een player en is altijd een player geweest. Vrouwen zijn op de een of andere manier altijd aangetrokken tot hem.”

Verdeeld over de gevangenissen in Juliaca en Challapalca hebben er 7 verschillende vrouwen op ‘Jorans lijstje’ gestaan. Met één van hen was hij enige tijd getrouwd. Deze Leidy Figueroa is ook de moeder van Jorans dochtertje Dusha Trudie, die in de gevangenis werd verwekt tijdens een van de intieme bezoekjes.

Lees ook: Joran van der Sloot toont zich een liefdevolle vader in Videoland serie

Bron: Panorama | Beeld: Videostill Cuarto Poder

Array