Jos Verstappen laat van zich horen na onwel worden bij Grand Prix

De vader van Max Verstappen geeft een gezondheidsupdate

Jos Verstappen werd gisteren na de spectaculaire race van Max Verstappen met een helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis, de vader van de F1-coureur raakte namelijk onwel. Inmiddels heeft hij een gezondheidsupdate gedeeld op Twitter.

Spanning

De spanning was gisteren om te snijden bij de Grand Prix in Zandvoort. Voor een uitzinnig publiek wist Max Verstappen zijn aartsrivaal Lewis Hamilton te snel af te zijn en reed hij naar een populaire thuisoverwinning. Helaas voor Max en vader Jos kwam de feestelijke dag toch op een nare manier ten einde.

Update

Vlak na het vieren van de overwinning kreeg de voormalig F1-coureur last van pijnlijke steken in zijn buik. Uit voorzorg werd hij meteen per helikopter overgevlogen naar het ziekenhuis in Roermond, zo meldde sportief directeur Jan Lammers bij de Radio 538 ochtendshow. Na controle bleek Jos last te hebben van een darmontsteking. De vader van Max kon na behandeling met antibiotica relatief snel herstellen. Op Twitter laat hij weten hoe hij er nu aan toe is. “Alles goed met mij. Onkruid vergaat niet”, schrijft hij onder een post van De Telegraaf. Gelukkig maar!

Lees ook: Vader Max Verstappen onwel geworden na Grand Prix in Zandvoort

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress